Momente frumoase traite de 22 de campioni CS la Paris Bercy Masters


Feedback de la jucatorii nostri - Yul Garzon: "A fost o experienţa fantastica, am făcut prieteni noi, ne-am simţit foarte bine si cu aceasta ocazie va mulţumim pentru tot şi abia aştept urmatorul concurs organizat de dvs. atît la simplu cît si la dublu" .

Octavian Brener: " Am petrecut zile de vis la Paris in compania unor oameni minunati si asta datorita celor de la CS. Tin sa urez intregii echipe CS SARBATORI FERICITE, UN AN BUN SI SA CONTINUATI SA NE OFERITI TURNEE ATRACTIVE!" .

Cristi Serbanescu: " Desi nu a fost cea mai echilibrata finala, placerea de a-l vedea pe nr.1 mondial la cativa metri de tine e deosebita. Dar finala a fost doar o parte din weekend-ul excelent pentru ca vremea buna a permis sa pot vedea splendorile Parisului precum si peisajele orasului de la malul Senei. Multumesc echipei Competitii Sportive pentru ca a facut posibila aceasta experienta unica!"

Lucian Pana: "Un weekend de neuitat, o locatie de vis. O excursie bine organizata unde ne-am simtit relaxati si plini de voie buna. Totul a fost perfect, mai putin lipsa lui Federer din semi finale.:)" .

Daniel Ilincea: "Multumesc pentru tot. A fost minunat!"

Cei care au putut veni la optimile de finala au avut parte de un adevarat regal tenisistic putand admira la lucru in aceeasi zi 8 din primii 10 jucatori ai lumii la simplu, respectiv 5 din primii 6 jucatori ai lumii la dublu alaturi de Horia Tecau. Programul zilei de joi a aratat astfel: Berdych vs Lopez, Anderson vs Wawrinka, Dimitrov vs Murray, Ferrer vs Verdasco, Tsonga vs Nishikori, Raonic vs Bautista, Federer vs Pouille, Djokovic vs Monfils.

S-a mai incheiat un an in care aproape 50 de jucatori CS au avut ocazia sa  vada pe viu dueluri la cel mai inalt nivel in lumea tenisului la Roland Garros, respectiv Paris Bercy.  In 2015, numarul total al jucatorilor care vor veni la Masters Paris Bercy sau la Roland Garros va depasi 80. 

Va multumim tuturor si speram sa traim alte momente frumoase in 2015 alaturi de voi!

Comentarii

Posting comments after three months has been disabled.

Nu sunt comentarii