Joaca de doua ori pe luna, cumpara seturi de mingi si mergi la Foro Italico Roma/ Madrid Masters


Timp de un an de zile joaca la doua turnee pe luna ( pot fi si in acelasi weekend, la doua niveluri de joc sau la simplu si la dublu)  in turneele competitii-sportive.ro (simplu sau dublu) si cumpara 120 de seturi de mingi Wilson Us Open la pretul de doar 25 de lei/setul de 4 mingi si poti primi la alegere un pachet Foro Italico sau Madrid Masters ( zbor + cazare 2 nopti + bilet de intrare la meciuri intr-o anumita zi).

Oferim un pachet Foro Italico sau Madrid Masters sau voucher Tenis Axyall sau Wilson de 1200 de RON jucatorilor care indeplinesc ambele conditii simultan pe parcursul a 365 de zile ( indiferent cand incepe contorizarea celor 365 de zile):

1. joaca minim 24 de turnee in 365 de zile, nu neparat intr-un an calendaristic ( se iau in calcul atat turneele de dublu, precum si participarile la doua niveluri la acelasi turneu).

2. cumpara 120 de seturi de mingi Wilson Us Open la pretul de doar 25 de lei/setul de 4 mingi. 

IMPORTANT: fiecare turneu peste cele 24 de turnee minim jucate va aduce 3 seturi de mingi mai putin de cumparat din cele 120. Cu alte cuvinte, un jucator care intr-un an calendaristic joaca 48 de turnee, va trebui sa mai achite doar 48 de seturi pentru Foro Italico la Roma sau Madrid Masters. 

Cei care nu indeplinesc cele doua conditii pana pe 30 octombrie a fiecarui an, vor putea beneficia de respectivele pachete anul urmator in cazul in care reusesc sa indeplineasca cele doua conditii simultan. 

Va multumim mult pentru faptul ca jucati atat de des in circuitul nostru!

 

Comentarii

Posting comments after three months has been disabled.

Nu sunt comentarii