Iti respectam dreptul la intimitate

Folosim tehnologii precum cookie-urile pe site-ul nostru pentru a personaliza continutul, a folosi diverse caracteristici social media si a analiza traficul. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestei tehnologi. Va puteti razgandi si renunta la acord cand doriti notificandu-ne prin email (contact@competiti-sportive.ro sau adrian.iacob@competitii-sportive.ro). Va multumim de intelegere.

Sunt de acord      Nu sunt de acord

High Energy


15% discount pentru cei cu taxa anuala platita la High Energy Romania,  partenerul nostru in materie de nutritie sportiva. 

Pe site-ul www.highenergy.ro gasiti gama de produse de Science in Sport, un brand de renume mondial folosit cu succes de Andy Murray, Horia Tecau, Simona Halep, dar si de alti sportivi renumiti in toate sporturile.  o gama variata de bauturi, geluri si batoane de energizare,  bauturi de refacere dupa efort, solutii de hidratare, proteine si batoane proteice in mai multe forme si arome, pentru toate gusturile va asteapta accesand linkul https://www.highenergy.ro/

In plus, ca membri cu taxa anuala achitata ai Competitii-Sportive beneficiati de 15% DISCOUNT folosind codul “competitii15” la checkout.

Va asteptam pe site!

Comentarii

Posting comments after three months has been disabled.

Nu sunt comentarii