Petrecerea jucatorilor si arbitrilor de la Turneul Campionilor


De doua ori pe an, in iunie si decembrie, ne intalnim la petrecerea jucatorilor ce participa la turneul campionilor, atat de dublu cat si de simplu, si a arbitrilor care reprezinta o parte atat de importanta a circuitului www.competitii-sportive.ro
 
De data aceasta, gazdele noastre au fost cei de la The Wine Club&Bistro, Vinexpert, https://www.vinexpert.ro/ carora le multumim pentru ca ne-au asigurat un cadru excelent pentru o petrecere ce a inceput la 19.00 si s-a terminat dupa 02.00 AM. 
 
Am povestit, mancat si baut, urmarit meciuri de tenis in direct de la Wimbledon si, nu in ultimul rand, premiat cel mai fair-play jucator, Bogdan Alexandru, cel mai bun arbitru, Nelu Pilaf si cel mai spectaculos jucator, Claudiu Baluta. 
 
Dat fiind ca ne simtim atat de bine la aceste petreceri, ne-am gandit sa le organizam mai des, asa ca de acum inainte, clubul prietenilor CS isi propune sa se reuneasca cu ocazia finalelor de Grand Slam si a altor evenimente sportive majore.  E mult mai frumos sa traim emotiile unor astfel de evenimente alaturi de zeci de prieteni pasionati ai sportului alb. 

Le multumim si pe aceasta cale tuturor jucatorilor care au fost alaturi de noi si in acest al saselea an, precum si arbitrilor. Promitem ca vom continua campania de diversificare a tipurilor de turnee pe care am inceput-o de curand, precum si a premiilor oferite, astfel incat, familia C.S. sa devina tot mai mare si sa ne putem bucura impreuna de pasiunea noastra comuna: tenisul. 

Intre timp, meciuri tari tuturor va dorim, dati totul pe teren in cel mai desavarsit spirit de fair-play ca si pana acum. Multumita voua, competitii-sportive.ro are binemeritatul renume de a oferi o atmosfera foarte frumoasa celor care participa la turneele de tenis organizate in cadrul acestui circuit. 

VA MULTUMIM!
 

Comentarii

Posting comments after three months has been disabled.

Nu sunt comentarii