Iti respectam dreptul la intimitate

Folosim tehnologii precum cookie-urile pe site-ul nostru pentru a personaliza continutul, a folosi diverse caracteristici social media si a analiza traficul. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestei tehnologi. Va puteti razgandi si renunta la acord cand doriti notificandu-ne prin email (contact@competiti-sportive.ro sau adrian.iacob@competitii-sportive.ro). Va multumim de intelegere.

Sunt de acord      Nu sunt de acord

 

Head Tennis Series  este strigatul nostru de lupta, este clasamentul care ne uneste si ne confrunta la nivel national, care-i cerne pe cei mai buni dintre noi si le da posibilitatea tuturor, de la incepatori la avansati, de a practica sportul,  de a concura intre ei si de a-si reprezenta regiunea intr-o competitie inversunata, plina de pasiune, dar si de fair-play, cu celelalte provincii istorice.

Head Tennis Series este al celor care iubesc SPORTUL, cei pentru care SPORTUL este un mod de viata. Noi suntem cei care iubim competitia, care avem nevoie de lupta si de adrenalina pentru a trai.

Head Tennis Series  este oportunitatea de a castiga pachete complete: zbor + cazare + bilete de intrare la Roland Garros si Paris Bercy Masters si multe alte premii atractive.


"Infrant nu esti atunci cand sangeri,/ Nici ochii cand în lacrimi ti-s./ Adevaratele infrangeri,/Sunt renuntarile la vis"