Starter
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: cupa + participare cu taxa de 230 de lei la turneul final ( mai mare cu 30 de lei decat la seriile din 2017 ca urmare a maririi baremului arbitrilor de la 25 de lei la 40 de lei / meci) la care vor participa 8 din cei 24 de castigatori (in sistem 2 grupe de 4  si cu premiu excursie la Roma Foro Italico / Madrid Caja Magica / Londra Nitto ATP Finals / Paris Bercy la alegere in 2019 - cazare, avion si intrare la meciuri). Cei ce nu vor sa mearga intr-o astfel de excursie pot opta pentru un voucher de 1000 de lei Tenis Axyal sau TenisShop sau pentru 900 de lei in cosul virtual. Excursia nu e transmisibila. 

Locul 2: medalie

Castigatorul se va califica la turneul final indiferent de marimea tabloului. Tabloul va fi intotdeauna eliminatoriu. 

 0      
 (1) Andreescu Constantin      
   
04-10 Miercuri 17:30
GREEN TECH CLUB   
7-6 6-4
Marian Iancu
    
 Marian Iancu      
      
08-10 Duminica 20:00
Parcul Tineretului   
1-6 6-3 6-1
Marian Iancu
  
 Stefan Fanaca      
   
07-10 Sambata 22:00
Parcul Tineretului
WO
Patric Legea
    
 Patric Legea