IASI GRAND SLAM SERIES- arbitru de scaun, livescore, statistica si radar serviciu. Ca in ATP! Se joaca primul tur vineri (doar daca pot jucatorii) sau sambata, 28-29.02, turul 2 duminica, 01.03. Fazele finale in functie de dispo jucatori incepand cu luni

Club organizator:CFR IASI
Localitate:
Adresa:Soseaua Nationala nr. 7-9
Telefon:0724372248
Premii:Locul 1: medalie mare
Locul 2: medalie mica

Fiecare meci va fi arbitrat din scaun. Arbitrul va tine livescore-ul meciului si statistica care va aparea la final pe site. Pe tablou va aparea in partea superioara si un link catre un pdf pe care daca dati click veti vedea programul meciurilor pe terenuri si veti putea urmari pe livescore cum se desfasoara meciurile dinaintea dvs. astfel incat sa nu asteptati prea mult la teren. 

La toate nivelurile se va juca cu 2 mingi noi care raman celui ce pierde meciul. Jucatorii vor avea posibilitatea sa masoare viteza cu care servesc multumita unui radar viteza serviciu. Nu este necesara plata unei taxa anuale. 

Meciurile din primul tur se vor juca vineri 28 februarie in masura in care jucatorii declara ca pot juca (declararea intervalelor de disponibilitate de vineri se va face intr-o pagina ulterioara) si sambata, 29 februarie. Duminica de-a lungul intregii zile, pe 01.03, se va juca turul 2. Cei calificati in tururile superioare vor juca in saptamana care urmeaza in zilele si intervalele declarate de ei la inscriere. 
 
Se va juca un SINGUR meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 20 de lei/ ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc si arbitrul prezent, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 20 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 


Simplu - Medium

  • Nr.Terenuri: 3
  • Data desfasurare turneu: 28.02.2020 - 07.03.2020
  • Taxa Participare: 49 de lei (TAXA DE 20 LEI PE ORA DE JUCATOR NU ESTE INCLUSA)
Simplu - Master

  • Nr.Terenuri: 3
  • Data desfasurare turneu: 28.02.2020 - 07.03.2020
  • Taxa Participare: 49 de lei (TAXA DE 20 LEI PE ORA DE JUCATOR NU ESTE INCLUSA)
Simplu - Stelar

  • Nr.Terenuri: 3
  • Data desfasurare turneu: 28.02.2020 - 07.03.2020
  • Taxa Participare: 49 de lei (TAXA DE 20 LEI PE ORA DE JUCATOR NU ESTE INCLUSA)