#55 DUBLU BRASOV GRAND SLAM Paris Bercy

Data desfasurare:07.06.2024 - 21.06.2024
Club organizator:NOUA
Localitate:Brasov
Adresa:Str. Murelor, nr. 17
Telefon:0770 239 838 - Robert
Detalii turneu:Program turneu:

07- 21 iunie- se joaca meciurile din GRUPE. Fiecare echipa va juca trei meciuri in zilele si la orele la care selecteaza la inscriere ca poate juca. Va rugam sa declarati intervalele de disponibilitate cat mai largi ca sa reusim sa programam meciurile, dar pe de alta parte, sa declarati doar atunci cand sunteti 100% siguri ca veti putea juca caci dupa ce afisam programul nu mai putem reprograma decat daca am gresit noi cu ceva sau din alte motive organizatorice. Nu vom putea reprograma la cererea jucatorilor indiferent de motiv caci crearea unui astfel de precedent ar genera tot mai multe cereri de reprogramare in timp, ceea ce ar face ca nici cluburile, nici jucatorii sa nu se mai poata baza pe un program clar, iar noi am munci in continuu caci ce am programat azi nu ar mai fi valabil maine. 

Meciurile pe tablourile eliminatorii se vor desfasura incepand cu sambata, 22 iunie, in functie de disponibilitatea celor calificati.

Toti jucatorii inscrisi vor fi distribuiti in grupe de cate 4 astfel ca fiecare echipa are asigurate 3 meciuri. 

Din grupe se vor califica primii 2 si cel mai bun loc 3. 

Criterii de departajare in grupa: 

1. Cel mai mare numar de victorii;
2. Cel mai mare numar de meciuri jucate (daca un jucator declara forfait, adversarul va primi victorie si meci jucat fara sa primeasca seturi sau game-uri);
3. Rezultatele directe daca doar 2 jucatori sunt la egalitate;
4. Daca sunt trei jucatori la egalitate si au jucat acelasi numar de meciuri atunci intra in calcul urmatoarele criterii:
   a. procentul de seturi castigate;
   b. procentul de game-uri castigate;
   c. locul jucatorilor in clasamentul "Simplu" valabil la momentul departajarii. 


Daca un meci din grupe nu se mai joaca caci unul din jucatori nu mai poate veni la meci, pe tablou va aparea doar WO fara a se trece scor. Cel ce a castigat prin WO va primi o victorie fara a se trece numarul de seturi sau game-uri. Un jucator ce inlocuieste alt jucator nu va mosteni rezultatele acestuia. Daca un jucator abandoneaza in timpul meciului se va considera ca celalalt a castigat toate game-urile pana la finalul meciului. 


 

Premii:
Locul 1: Cupa mare + zbor dus-intors, cazare 2 nopti + bilet la meciuri la Paris Bercy Masters 2025* sau 1800 de lei in cosul virtual/ de echipa, 900 de jucator). 

Locul 2: Medalie + 320* de lei in cosul virtual/ de echipa (160 de jucator). 

*la minim 16 echipe. 


 Dublu - Medium


  • Detalii:

  • Taxa Participare: 320 de lei (Tariful pentru teren de 12.5 lei in timpul zilei/ echipa pe ora, 17.5 lei in nocturna/ echipa pe ora nu este inclus)9490