LAVER CUP la Ceramus Campulung

Data desfasurare:12.05.2023 - 14.05.2023
Club organizator:Acad. V. Hanescu/ Via Tenis Herastrau/ Mc Moni's / Green Tech / Ramada / Olimpia / One Forest Club
Sector:Bucuresti
Adresa:Moni's: Str. Primo Nebiolo, nr. 1 / Green Tech: Str. Mures, nr. 4 / Via Herastrau: Sos. Nordului, nr. 7-9 / Ramada - Blvd. Poligrafiei 3-5 / Academia Hanescu: str. Oltetului, nr. 30, parcul Tei
Telefon:Mc Moni's: 0722 335 418 / Green Tech: 0749 338 299 / Ramada: 0729 001 931 / Via: 0721486542 / Acad. Hanescu: 0734752006 / Olimpia: 0770 951 272/
Premii:
Vor fi trei intalniri pe format Laver Cup: una la Starter, una la Medium si una la Master. Fiecare intalnire va opune 2 echipe formate din cate 6 jucatori. In cadrul fiecarei intalniri se vor juca 12 meciuri (9 de simplu si trei de dublu) impartite in trei faze, fiecare faza presupunand trei meciuri de simplu si unul de dublu. Meciurile din faza 1 vor fi punctate cu 1 punct, cele din faza 2 cu 2 puncte, cele din faza trei cu trei puncte. Prima echipa care ajunge la 13 puncte castiga intalnirea. 

O echipa de nivel Starter, de exemplu, poate fi formata din jucatori de Entry, Starter si Medium cu conditia ca media nivelului de joc al jucatorilor care joaca in fiecare din cele trei faze sa fie egala sau mai mica cu nivelul de joc la care se joaca, in acest exemplu: Starter. 

Echipele trebuie sa aiba tricouri identice (nu de culori asemanatoare, ci tricouri identice) inscriptionate astfel: "Team X" unde X este numele echipei. De preferat ca unii din jucatorii echipei sa stea pe banca in timpul meciului pentru a juca roul de capitan, iar ceilalti sa incurajeze de pe margine si in pauza dintre game-uri sa vina cu sfaturi tehnico-tactice. 

Sambata, 13 mai, se vor juca primele 2 faze, iar duminica, 14 mai, se vor juca meciurile din faza trei in cadrul complexului Ceramus din Campulung: https://complexceramus.ro/. Toti jucatorii trebuie sa ajunga la Campulung de vineri. Cine doreste sa joace vineri meciuri amicale poate juca fara sa plateasca terenul, mai putin in cazul in care vor juca in nocturna sau pe terenul din balon unde vor trebui sa plateasca 20 de lei/ora, adica 10 lei/ora/jucator. Sambata si duminica vom juca pe terenurile de afara, cine doreste sa joace amicale sambata si duminica pe terenul din balon va trebui sa achite 20 de lei/ora, adica 10 lei/ora/jucator. 

Detalii legate de formatul competitiei le puteti gasi aici: https://lavercup.com/how-it-works

Cazarea se va face in cadrul complexului in limita disponibilitatilor. In cazul in care vor fi mai multi jucatori ce vor veni insotiti si nu vor fi suficiente locuri de cazare, cei care nu au mai prins loc de cazare sunt rugati sa isi rezerve la unul din hotelurile din Campulung care se afla la 10 minute distanta de complexul Ceramus. Dupa ce faceti inscrierea, va rugam sa ne contactati ca sa va trimitem camerele disponibile. Camerele sunt de 2,3 sau 4 persoane si costa 170 sau 200 de lei/noapte (adica intre 42.5 lei/juc./noapte si 100 de lei/juc./noapte in functie de numarul de jucatori din fiecare camera si de tipul de camera ales). 

Cine doreste poate servi masa in cadrul complexului:

Mic dejun (standard) : 25 lei
Pranz (supa + fel principal): 45 lei
Cina ( fel principal + desert) 45 lei

Contributia de 540 de lei este per echipa, adica 90 de lei/jucator. Odata platita aceasta nu va mai putea fi returnata. Acelasi lucru este valabil si pentru locurile de cazare care odata achitate nu vor mai putea fi rambursate in cazul in care jucatorii nu vor putea ajunge la eveniment. Toti jucatorii care participa trebuie sa aiba contul activ pe www.competitii-sportive.ro. 
 Simplu - Starter

  • Detalii:
  • Taxa Participare: 540 de lei (TAXA DE TEREN este inclusa). Inscriere

Simplu - Medium

  • Detalii: tablou eliminatoriu
  • Taxa Participare: 540 de lei (TAXA DE TEREN este inclusa). Inscriere

Simplu - Master

  • Detalii:
  • Taxa Participare: 540 de lei (TAXA DE TEREN este inclusa). Inscriere