#7 DUBLU Bucuresti GRAND SLAM PARIS BERCY

Data desfasurare:02.02.2024 - 05.02.2024
Club organizator:North Tennis Herastrau / Via Tenis Herastrau/ Mc Moni's / Green Tech / Ramada / Olimpia / One Forest Club
Sector:Bucuresti
Adresa:Moni's: Str. Primo Nebiolo, nr. 1 / Green Tech: Str. Mures, nr. 4 / Via Herastrau: Sos. Nordului, nr. 7-9 / Ramada - Blvd. Poligrafiei 3-5 / North Herastrau: Sos. Nordului nr.7-9
Telefon:Mc Moni's: 0722 335 418 / Green Tech: 0749 338 299 / Ramada: 0729 001 931 / Via: 0721486542 / North Herastrau: 0746126015
Detalii turneu:Cei ce se inscriu la un nivel superior vor primi inapoi in cosul virtual 160 de lei. 

Program turneu:

Inscrierile se vor inchide miercuri, 31.01.2024 la ora 12.00. Joi, 01.02, seara vor fi afisate tablourile. 

02.02- 04.02 - se joaca meciurile din GRUPE + un meci pe tabloul eliminatoriu (duminica 04.02 se vor juca doua meciuri intr-o zi). Fiecare echipa va juca trei meciuri in aceste 3 zile in grupe si un al patrulea meci pe tabloul eliminatoriu pe 04.02. Nu se pot declara disponibilitati pentru ziua de 4 februarie. Va rugam sa declarati intervalele de disponibilitate cat mai largi ca sa reusim sa programam meciurile, dar pe de alta parte, sa declarati doar atunci cand sunteti 100% siguri ca veti putea juca caci dupa ce afisam programul nu mai putem reprograma decat daca am gresit noi cu ceva sau din alte motive organizatorice. Nu vom putea reprograma la cererea jucatorilor indiferent de motiv caci crearea unui astfel de precedent ar genera tot mai multe cereri de reprogramare in timp, ceea ce ar face ca nici cluburile, nici jucatorii sa nu se mai poata baza pe un program clar, iar noi am munci in continuu caci ce am programat azi nu ar mai fi valabil maine. 

Meciurile pe tablourile eliminatorii se vor desfasura incepand cu marti, 6 februarie, in functie de disponibilitatea celor calificati. Cei 4 jucatori vor discuta intre ei pe whatsapp pentru a stabili ziua si intervalul orar in care poate incepe meciul. 

Teren - 15 lei/ora/juc. nu este inclus si se va plati la receptia clubului dupa meci (se vor plati minim 2 ore chiar daca meciul dureaza mai putin de 2 ore). 

Toti jucatorii inscrisi vor fi distribuiti in grupe de cate 4 astfel ca fiecare echipa are asigurate 3 meciuri.* 

Din grupe se vor califica primele 2 echipe si cel mai bun loc 3. 

Criterii de departajare in grupa: 

1. Cel mai mare numar de victorii;
2. Cel mai mare numar de meciuri jucate (daca un jucator declara forfait, adversarul va primi victorie si meci jucat fara sa primeasca seturi sau game-uri);
3. Rezultatele directe daca doar 2 jucatori sunt la egalitate;
4. Daca sunt trei jucatori la egalitate si au jucat acelasi numar de meciuri atunci intra in calcul urmatoarele criterii:
   a. procentul de seturi castigate;
   b. procentul de game-uri castigate;
   c. locul jucatorilor in clasamentul "Simplu" valabil la momentul departajarii. 


Daca un meci din grupe nu se mai joaca caci unul din jucatori nu mai poate veni la meci, pe tablou va aparea doar WO fara a se trece scor. Cel ce a castigat prin WO va primi meci jucat si o victorie fara a se trece numarul de seturi sau game-uri. Cel ce nu s-a prezentat la meci nu va primi meci jucat. Un jucator ce inlocuieste alt jucator nu va mosteni rezultatele acestuia. Daca un jucator abandoneaza in timpul meciului se va considera ca celalalt a castigat toate game-urile pana la finalul meciului. 

*este posibil ca unele grupe sa fie de doar 3 echipe. In aceasta situatie toate cele trei echipe se vor califica mai departe, meciurile contand doar pentru stabilirea ordinii in grupa. 


 

Premii:Pentru minim 16 echipe de nivelul respectiv (2 echipe care se inscriu mai sus fac cat o echipa de nivelul respectiv):

Locul 1: Cupa mare + zbor dus-intors, cazare 2 nopti + bilet la meciuri la Paris Bercy Masters 2025* sau voucher de 1800 lei Head/Wilson sau 1800 de lei in cosul virtual. 
Locul 2: Medalie + 320 de lei de echipa in cosul virtual. 

Pentru 8-15 echipe de nivelul respectiv (2 echipe care se inscriu mai sus fac cat o echipa de nivelul respectiv): voucher de 1800 de lei echipa Head sau Wilson au 1800 de lei de echipa in cosul virtual. 

Pentru 4-7 echipe de nivelul respectiv (2 echipe care se inscriu mai sus fac cat o echipa de nivelul respectiv): voucher de 900 de lei Head sau Wilson de echipa sau 900 de lei de echipa in cosul virtual. 

Finala va fi arbitrata din scaun. In cazul in care nu vom gasi arbitru disponibil pentru finala, fiecare jucator va primi in cosul virtual 12.5 lei. 


Dublu - Starter

  • Detalii: Nu se pot reprograma meciuri la cererea jucatorilor, din pacate. Orele declarate, de ex. 19-21 inseamna ca poate incepe meciul si la ora 21. Va rugam sa selectati si ora de final, nu doar ora de inceput caci, altfel, nu se salveaza informatiile.
  • Taxa Participare: 320 de lei (TERENUL - 15 lei/juc./ora NU este inclus.)Inscriere

Dublu - Master

  • Detalii: Nu se pot reprograma meciuri la cererea jucatorilor, din pacate. Orele declarate, de ex. 19-21 inseamna ca poate incepe meciul si la ora 21. Va rugam sa selectati si ora de final, nu doar ora de inceput caci, altfel, nu se salveaza informatiile.
  • Taxa Participare: 320 de lei (TERENUL - 15 lei/juc./ora NU este inclus.)Inscriere