LAVER CUP + tenis cu piciorul, tenis de masa, beach volley, piscina, porc la protap si finalele de la Roland Garros urmarite impreuna

Data desfasurare:08.06.2024 - 09.06.2024
Club organizator:North Tennis Herastrau / Via Tenis Herastrau/ Mc Moni's / Green Tech / Ramada / Olimpia / One Forest Club
Sector:Bucuresti
Adresa:Moni's: Str. Primo Nebiolo, nr. 1 / Green Tech: Str. Mures, nr. 4 / Via Herastrau: Sos. Nordului, nr. 7-9 / Ramada - Blvd. Poligrafiei 3-5 / North Herastrau: Sos. Nordului nr.7-9
Telefon:Mc Moni's: 0722 335 418 / Green Tech: 0749 338 299 / Ramada: 0729 001 931 / Via: 0721486542 / North Herastrau: 0746126015
Premii:
Fiecare intalnire va opune 2 echipe formate din cate 6 jucatori. In cadrul fiecarei intalniri se vor juca 12 meciuri (9 de simplu si trei de dublu) impartite in trei faze, fiecare faza presupunand trei meciuri de simplu si unul de dublu. Meciurile din faza 1 vor fi punctate cu 1 punct, cele din faza 2 cu 2 puncte, cele din faza trei cu trei puncte. Prima echipa care ajunge la 13 puncte castiga intalnirea. 

Echipele sunt acceptate in ordinea numarului de turnee jucate in ultimele 12 luni, atat de simplu, cat si de dublu, de catre membrii echipei. 

O echipa de nivel Starter, de exemplu, poate fi formata din jucatori de Entry, Starter si Medium cu conditia ca media nivelului de joc al jucatorilor care joaca in fiecare din cele trei faze sa fie egala sau mai mica cu nivelul de joc la care se joaca, in acest exemplu: Starter. Meciul de dublu este considerat ca un jucator in calculul mediei nivelurilor de joc ale jucatorilor dintr-o anumita faza. 


Nu se inregistreaza rezerve, doar jucatori care sunt siguri ca vor sa participe la turneu. In cazul in care un jucator dintr-o echipa calificata se accidenteaza sau nu mai poate veni, el poate fi inlocuit. (Daca echipa lui s-a calificat in detrimentul altei echipe la turneu, jucatorul va putea fi inlocuit doar de un jucator cu un numar de turnee care ar fi permis calificarea echipei lui.)

Echipele trebuie sa aiba tricouri identice (nu de culori asemanatoare, ci tricouri identice) inscriptionate astfel: "Team X" unde X este numele echipei. De preferat ca unii din jucatorii echipei sa stea pe banca in timpul meciului pentru a juca roul de capitan, iar ceilalti sa incurajeze de pe margine si in pauza dintre game-uri sa vina cu sfaturi tehnico-tactice. 

Sambata, 8 iunie, se vor juca primele 2 faze, iar duminica, 9 iunie, se vor juca meciurile din faza trei in cadrul complexului Cosmin Top Tenis din Bascov. 

Detalii legate de formatul competitiei le puteti gasi aici: https://lavercup.com/how-it-works

Cazarea se poate face la hotel Star*** din cadrul complexului la tariful de 280 de lei/noapte camera dublu cu mic dejun inclus. Camera single este 210 lei pe noapte cu mic dejun inclus. Cei ce doresc sa se cazeze sunt rugati sa sune direct la hotel si sa isi rezerve tipul de camera dorit. Jucatorii cazati la hotel vor avea acces si la piscina in aer liber. 

Meciurile din faza 1 vor incepe sambata dimineata la ora 09.00 si se vor termina in jurul orei 13.00. Cele din faza 2 vor incepe sambata la ora 18.00 si se vor termina in jur de 22.00 ca sa evitam caldura si sa putem urmari impreuna finala feminina de la Roland Garros. Cele de duminica vor incepe in jurul orei 10.00 si se vor temrina in jurul orei 14.00 dupa care vom urmari impreuna finala masculina de la Roland Garros. In functie de temperatura si de numarul de meciuri, pot interveni schimbari in cadrul acestui program. 

Sambata seara vom organiza un gratar sau porc la protap pentru cine doreste sa participe. Detaliile legate de petrecerea de sambata seara vor fi anuntate dupa ce vedem cati doritori sunt. 

In cadrul complexului este si un teren de tenis cu piciorul, un teren de volei pe plaja la standarde internationale si o masa de tenis de masa la care jucatorii vor avea acces gratuit. Vom incerca sa organizam si mini competitii la aceste sporturi intre echipele participante ca sa determinam cea mai buna echipa per total. :)

Contributia de 960 de lei este per echipa, adica 160 de lei/jucator.

Toti jucatorii care participa trebuie sa aiba contul activ pe www.competitii-sportive.ro. 
 Simplu - Entry

  • Detalii:
  • Taxa Participare: 960 de lei (TAXA DE TEREN este inclusa). Inscriere

Simplu - Starter

  • Detalii:
  • Taxa Participare: 960 de lei (TAXA DE TEREN este inclusa). Inscriere

Simplu - Medium

  • Detalii: tablou eliminatoriu
  • Taxa Participare: 960 de lei (TAXA DE TEREN este inclusa). Inscriere

Simplu - Master

  • Detalii:
  • Taxa Participare: 960 de lei (TAXA DE TEREN este inclusa). Inscriere

Simplu - Expert

  • Detalii:
  • Taxa Participare: 960 de lei (TAXA DE TEREN este inclusa). Inscriere