DINAMO

Adresa: DINAMO - Strada Nicopole 34 , Oras: Brasov
Telefon: Dinamo - 0746189106
Starter
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalie campion
Locul 2: Medalie finalist

Fiecare victorie se va premia cu un voucher de 65 de lei Wilson sau Head ce poate fi folosit pe site-ul Wilson (http://www.newsport.biz/) , respectiv Head (https://sportin.ro/) la orice produs mai putin cele in sale, promotie sau baxurile de mingi. 

Spre exemplu: daca e tablou de 8, cei ce se califica in semifinale, deci castiga un meci, primesc un voucher de 65 de lei fiecare, cei ce mai castiga un meci si se duc in finala mai primesc un voucher de 65 de lei, iar cel ce castiga finala mai primeste un voucher de 65 de lei.

*Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi. Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. 


La toate nivelurile se va juca cu mingi noi. 

Meciurile din primul tur se vor juca  vineri (doar cine mentioneaza la inscriere ca poate juca) si sambata, 07 martie. Meciurile din turul 2 se vor juca duminica, 08 martie. Sambata se va juca intre orele 13.00 si 18.00 ca ore de incepere a meciurilor, duminica, intre orele 12 si 16.30 ca ore de incepere a meciurilor. Turul 3 si 4 se vor juca in functie de disponibilitatile declarate de jucatori la inscriere. 

Se va juca un singur meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 20 de lei/ ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 20 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 


                  
                  
     (1) George Puchiu            
                  
         
08-03 Duminica nu inainte de 13:30
TENIS ARENA   
6-2 6-3
(1) George Puchiu
        
 Ionut Taran                
     
07-03 Sambata nu inainte de 18:00
TENIS ARENA   
6-2 6-2
Adrian Buhai
            
 Adrian Buhai           
14-03 Sambata nu inainte de 14:30
TENIS ARENA   
6-2 4-6 7-5
(1) George Puchiu
    
                  
                  
     (2) Vatavu George            
                  
         
08-03 Duminica 12:00
TENIS ARENA   
6-4 6-3
(2) Vatavu George
        
 Iringo Farkas                
     
07-03 Sambata nu inainte de 18:30
TENIS ARENA   
6-3 6-1
Iringo Farkas
            
 Daniel Oancea