Galactic
1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
FIECARE VICTORIE VA INSEMNA UN VOUCHER DE 65 DE LEI HEAD, WILSON SAU CRAMA ONLINE. 

Spre exemplu, la  tablou de16, sfertfinalistii primesc 65 de lei, semifinalistii 130 de lei, finalistul 195 de lei, iar campionul va primi 260 de lei.

La acest turneu, nivelurile Starter si Expert vor fi cu arbitru de scaun, iar taxa va fi de 75 de lei. Victoriile nu se vor premia cu vouchere. Vom organiza turnee cu arbitru de scaun saptamanal, insa la diferite categorii. Spre exemplu, intr-o saptamana se organizeaza cu arbitru la Medium, saptamana urmatoare la Starter si Expert, iar in a treia saptamana se organizeaza la Master si Stelar.

Locul 1: Medalie Campion 
Locul 2: Medalie Finalist 

La toate nivelurile se va juca cu mingi noi. 

Va rugam sa completati cu atentie rubrica de disponibilitati, deoarece vom programa toate meciurile dvs. tinand cont de ceea ce declarati. De asemenea, va reamintim ca primul weekend al turneului lipseste din rubrica disponibilitatilor.  Daca aveti probleme de program in primul weekend in sensul ca puteti juca doar la anumite ore sau deloc, va rugam sa ne scrieti la contact@competitii-sportive.ro.  Daca nu ne veti trimite email, vom considera ca puteti juca la orice ora in prima sambata si prima duminica!

*Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi. Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. Victoriile prin walk over (W.O) nu se premiaza cu vouchere. 
*Voucherele Crama-Online.ro pot fi folosite pentru toate produsele.


Turneul acesta valoareaza cat 2 turnee in clasamentul pentru calificarea la CS Tour Finals.
 

  Adrian Badin    
   
03-10 Sambata 14:00
North Herastrau   
0-6 7-6 6-4
Victor Toma
  
 Victor Toma