Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
        
 (1) Iacob Adrian /
Catalinoiu Marian
      
   
14-04 Duminica nu inainte de 17:30
DINAMO   
0-6 7-6 7-6
Marian Iancu /
Paul Lascu
    
  Marian Iancu /
Paul Lascu
   
18-04 Joi 22:00
GREEN TECH   
7-5 6-3
Voicu Nicolae /
Raduica Silviu
  
        
  Stoicea Razvan /
Petre Adrian
      
   
12-04 Vineri nu inainte de 21:30
ARCUL DE TRIUMF  
6-3 6-4
Voicu Nicolae /
Raduica Silviu
    
  Voicu Nicolae /
Raduica Silviu