Master
1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalii 
In plus, castigatorul si finalistul acestui turneu vor putea participa in noiembrie 2019 la un turneu final alaturi de ceilalti 23 de castigatori si finalisti ai etapelor din serie. Cei 24 de jucatori vor fi impartiti in grupe de cate 4 jucatori si vor juca fiecare cu fiecare urmand ca cei mai buni 2 din fiecare grupa plus cei mai buni 4 ocupanti ai locului 3 din cele 6 grupe sa joace apoi pe un tablou eliminatoriu de 16 jucatori.
www.tecni-tenis.ro
Excursia nu e transferabila unei alte persoane. Nu se pot oferi bani cash ca premiu.  Va fi arbitru de tronson la acest turneu final, nu arbitru de scaun. 

Premiile la turneul final sunt valabile pentru minim 8 jucatori inscrisi. 


Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Breaz Lucian / Florentin Doru Stoiciu2-04-024-10
Marcu Lavinia Florinda / Dragos Mihai Bulacu1-12-217-17
Iordanescu Traian / Iordache Virgil0-20-410-24
Iordanescu Traian / Iordache Virgil      1-6 4-6
          24-09 Marti 21:30, GREEN TECH
Breaz Lucian / Florentin Doru Stoiciu
Marcu Lavinia Florinda / Dragos Mihai Bulacu      6-1 6-4
          23-09 Luni 21:00, Tenis Club Drumul Taberei
Iordanescu Traian / Iordache Virgil
Breaz Lucian / Florentin Doru Stoiciu      6-2 6-3
          29-09 Duminica 19:00, GREEN TECH
Marcu Lavinia Florinda / Dragos Mihai Bulacu