Medium
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalii

In plus, castigatorii si finalistii acestui turneu vor putea participa in septembrie 2019 la un turneu final alaturi de ceilalti 23 de castigatori si finalisti ai etapelor din serie. Cele 24 de echipe vor fi impartite in grupe de cate 4 echipe si vor juca fiecare cu fiecare urmand ca cei mai buni 2 din fiecare grupa plus cel mai bun ocupant ai locului 3 din cele 6 grupe sa joace apoi pe un tablou eliminatoriu de 16 echipe.

Castigatorii turneului final vor primi ca premiu o excursie la Roma Foro Italico 2020  sau la Londra Nitto ATP Finals 2020   ( cazare, avion si intrare la meciuri intr-o anumita zi. La Foro Italico biletele la meciuri vor fi doar pentru sesiunea de zi, la Nitto Atp Finals vor fi si pentru sesiunea de zi si pentru cea de seara). Cei ce nu vor sa mearga intr-o astfel de excursie pot opta pentru 900 de lei in cosul virtual sau pentru un voucher Tecnifibre in valoare de 900 de lei care va putea fi utilizat pe site-ul www.tecni-tenis.ro.

Excursia nu e transferabila unei alte persoane. Nu se pot oferi bani cash ca premiu.  Va fi arbitru de tronson la acest turneu final, nu arbitru de scaun. 

Taxa la acest turneu final va fi de 270 de lei de echipa, adica 135 de lei de jucator,  indiferent de numarul echipelor inscrise. 

Premiile la turneul final sunt valabile pentru minim 8 echipe inscrise. 

Red Group
Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Matei-George Tibelea / Ersin Ismail2-02-012-3
Michele Giove / Eugen Tofan1-10-23-12
REZERVA Patru0-20-00-0
Michele Giove / Eugen Tofan WO Bye Bye
Bye Bye WO Matei-George Tibelea / Ersin Ismail
Matei-George Tibelea / Ersin Ismail      6-1 6-2
          20-10 Duminica 12:00, GREEN TECH
Michele Giove / Eugen Tofan
Blue Group
Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Marcu Lavinia Florinda / Dragos Mihai Bulacu2-04-024-5
Gabriel Sarbu / Madalin Socol1-12-320-27
Catalin Sirbu / Socol-Florescu Mihai0-21-417-29
Gabriel Sarbu / Madalin Socol      4-6 6-4 7-5
          19-10 Sambata 17:00, Fortius Olimpia
Catalin Sirbu / Socol-Florescu Mihai
Catalin Sirbu / Socol-Florescu Mihai      1-6 1-6
          20-10 Duminica 14:30, Fortius Olimpia
Marcu Lavinia Florinda / Dragos Mihai Bulacu
Marcu Lavinia Florinda / Dragos Mihai Bulacu      6-2 6-1
          23-10 Miercuri 21:30, GREEN TECH
Gabriel Sarbu / Madalin Socol