Entry
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalie

Turneul acesta va fi in format de tablou eliminatoriu si cu arbitru de scaun la fiecare meci. 


Va rugam sa completati cu atentie rubrica de disponibilitati, deoarece vom programa toate meciurile dvs. tinand cont de ceea ce declarati. De asemenea, va reamintim ca primul weekend al turneului lipseste din rubrica disponibilitatilor. In cazul in care aveti probleme orare in prima sambata si duminica, va rugam sa ne trimiteti un e-mail inainte de publicarea tablourilor si vom incerca sa va ajutam in limita posibilitatilor.

                  
                  
     (1) Lorena Voinea            
                  
         
19-01 Duminica nu inainte de 20:30
Tennis Hero Ramada   
6-2 6-3
Gabriel Zanfirescu
        
 Gabriel Zanfirescu                
     
18-01 Sambata 13:00
Hard Work   
6-2 6-2 6-0
Gabriel Zanfirescu
            
 Mihaela Cicortas           
04-02 Marti 21:00
TC Drumul Taberei   
6-1 6-1
Bogdan Butoi
    
                  
 (2) Razvan Hoffman                
     
18-01 Sambata nu inainte de 14:30
Hard Work   
6-4 6-2
Bogdan Butoi
            
 Bogdan Butoi                
         
24-01 Vineri 21:00
Fortius Olimpia   
5-7 5-2 ab
Bogdan Butoi
        
 SANDU GABRIEL                
     
18-01 Sambata nu inainte de 14:30
Hard Work   
6-4 6-1
SANDU GABRIEL
            
 Victoria Gheorghiu