Dinamo / Ramada / Green Tech / Hard Work / Fortius Olimpia/ Tenis Club Green Pipera/ Elite Pantelimon/ TC Drumul Taberei

Adresa: GREEN TECH: Str. Mures, nr. 4 - metrou 1 mai / Tennis Hero Ramada - Blvd. Poligrafiei 3-5, Ramada Plaza/Fortius Olimpia Str. Vailor, nr. 18 / Dinamo - Blvd. Stefan cel Mare nr.7-9/ Hard Work - Drumul Taberei 130-132, Sector: Bucuresti
Telefon:Dinamo: 0767108456 / GREEN TECH: 0749338299 / Ramada: 0722443789/Fortius Olimpia 0749527968/ Hard Work 0721197867
Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: medalii

Se joaca cu avantaj si set decisiv.

Echipele vor fi impartite in grupe de catre trei echipe. Ocupanta locului 1 si cea mai buna echipa de pe locul 2 vor merge mai departe pe un tablou eliminatoriu. Meciurile din grupe se vor juca in zilele de 25, 26 ianuarie si 1 februarie. Meciurile de pe tabloul eliminatoriu se vor juca duminica, 2 februarie. Daca o echipa doreste sa joace 2 meciuri intr-o zi, e rugata sa ne anunte. Echipele care doresc sa joace 2 meciuri intr-o zi termina 100% meciurile din grupe in primul weekend

Echipele vor introduce singure livescore-ul de la meciul lor in urma instructiunilor pe care le vor primi pe email de la organizatori. 
Pe tablou va aparea in partea superioara si un link catre un pdf pe care daca dati click veti vedea programul meciurilor pe terenuri si veti putea urmari pe livescore cum se desfasoara meciurile dinaintea dvs. astfel incat sa nu asteptati prea mult la teren. 


Se va juca dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia dintre jucatori. 

La toate nivelurile se va juca cu 2 mingi noi care raman celor ce pierd meciul. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 10 de lei/ ora de jucator. adica 20 de lei/ ora de echipa, dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorii unei echipe nu sunt prezenti pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc si arbitrul prezent, echipa prezenta castiga meciul prin walk over. Daca adversarii ajung apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 10 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor.  

Red Group
Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Catalin Rulea / Radu Chiriac3-02-012-6
Catalin Sirbu / Dunca Iulian2-10-26-12
Bye Bye1-20-00-0
BYE BYE0-30-00-0
BYE BYE WO Bye Bye
Catalin Sirbu / Dunca Iulian WO BYE BYE
BYE BYE WO Catalin Rulea / Radu Chiriac
Bye Bye WO Catalin Sirbu / Dunca Iulian
Catalin Rulea / Radu Chiriac WO Bye Bye
Catalin Rulea / Radu Chiriac      6-4 6-2
          28-01 Marti nu inainte de 21:30, Tennis Hero Ramada
Catalin Sirbu / Dunca Iulian
Blue Group
Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Traian Radu / Eduard Cucu3-02-012-3
Sorin Berechet / Smarandache Crina2-10-23-12
Bye Bye1-20-00-0
BYE BYE0-30-00-0
Traian Radu / Eduard Cucu WO Bye Bye
(4)BYE BYE WO Traian Radu / Eduard Cucu
Traian Radu / Eduard Cucu      6-3 6-0
          26-01 Duminica nu inainte de 10:30, Tennis Hero Ramada
Sorin Berechet / Smarandache Crina
Bye Bye WO (4)BYE BYE
Sorin Berechet / Smarandache Crina WO Bye Bye
Sorin Berechet / Smarandache Crina WO (4)BYE BYE