Starter
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalie castigator
Locul 2: Medalie finalist

Turneul acesta va fi in format de tablou eliminatoriu si cu arbitru de scaun la fiecare meci. 

Va rugam sa completati cu atentie rubrica de disponibilitati, deoarece vom programa toate meciurile dvs. tinand cont de ceea ce declarati. De asemenea, va reamintim ca primul weekend al turneului lipseste din rubrica disponibilitatilor. In cazul in care aveti probleme orare in prima sambata si duminica, va rugam sa ne trimiteti un e-mail inainte de publicarea tablourilor si vom incerca sa va ajutam in limita posibilitatilor.

                  
                  
     (1) Barbu Valentin-Viorel            
                  
         
02-02 Duminica 13:30
DINAMO   
7-5 6-4
(1) Barbu Valentin-Viorel
        
 Andrei Veseliu                
     
01-02 Sambata 13:00
DINAMO   
2-6 7-6 7-6
Andrei Veseliu
            
 Bogdan Eremia           
07-02 Vineri 20:30
DINAMO   
7-5 6-2
Teodor Hirsu
    
                  
 (2) Alexandru Vasile                
     
01-02 Sambata 13:00
Tennis Hero Ramada   
6-2 6-2
(2) Alexandru Vasile
            
 Stefan Fanaca                
         
02-02 Duminica nu inainte de 16:00
DINAMO   
6-3 6-3
Teodor Hirsu
        
 Teodor Hirsu                
     
01-02 Sambata nu inainte de 14:30
Tennis Hero Ramada   
6-3 7-5
Teodor Hirsu
            
 Mara Stan