Starter
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
                  
                  
     (1) SCIRLET Ionel            
                  
         
28-01 Marti 21:30
DINAMO   
6-4 6-4
Robert Cocea
        
 Alexandru Vasile                
     
26-01 Duminica nu inainte de 17:30
GREEN TECH   
3-6 7-6 7-6
Robert Cocea
            
 Robert Cocea           
30-01 Joi 21:00
DINAMO   
6-4 6-3
Robert Cocea
    
                  
                  
     (2) Theodor Stroescu            
                  
         
26-01 Duminica nu inainte de 18:00
GREEN TECH   
6-3 6-0
Cristian Chiuta
        
                  
     Cristian Chiuta