T.C. GARA / VICTORY / DINAMO / OLIMPIA

Adresa: GARA: Strada George Coșbuc 2, Brașov 500015 / VICTORY: Sanpetru 507190/ DINAMO - Strada Nicopole 34 / OLIMPIA, Oras: Brasov
Telefon:Gara - 0753010759 / Sanpetru - 0753333398 / Dinamo - 0746189106 / OLIMPIA - 0730112040
Pro
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: medalii mari
Locul 2: medalii mici

Fiecare victorie inseamna un voucher Head sau Wilson de 130 de lei pentru echipa castigatoare. 


Adica, daca e tablou de 8, cei ce se califica in semi, deci castiga un meci, primesc un voucher de 130 de lei de echipa, cei ce mai castiga un meci si se duc in finala mai primesc inca un voucher de 130 de lei de echipa, iar cei ce castiga finala mai primesc un voucher de 130 de lei de echipa. Deci, campionii vor primi in total un voucher de 390 de lei / echipa, finalistii un voucher de 260 de lei / echipa, semifinalistii un voucher de 130 de lei / echipa. 

*Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi. Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. 

Meciurile vor fi programate vineri, 14 februarie, pentru cei ce au declarat ca pot juca atunci, respectiv sambata si  duminica 15-16 februarie. Se vor juca si 2 meciuri pe zi daca e nevoie astfel incat turneul sa se termine duminica 16 februarie.  Sambata se va juca intre orele 13.00 si 18.00 ca ore de incepere a meciurilor, duminica, intre orele 12 si 16 ca ore de incepere a meciurilor.

Se va juca pe tablouri eliminatorii cu 2 mingi noi pe meci care vor ramane celor ce pierd meciul. Se joaca cu set decisiv si avantaje. 

Jucatorii vor primi instructiuni pe email cum sa introduca livescore-ul astfel incat cei ce urmeaza sa poata sti cand trebuie sa ajunga la teren (altfel vor fi nevoiti sa astepte la teren sa se termine meciurile dinaintea lor). Participarea la acest turneu da dreptul jucatorilor sa joace la un turneu cu format de grupe de 4 si premiu o excursie la Nitto ATP Finals 2020 sau Foro Italico Roma 2021, turneu pe care il vom organiza in Brasov in curand.

La taxa de turneu care este de 65 de lei de jucator si care trebuie platita pe site-ul nostru, jucatorii vor mai trebui sa plateasca la club 10 lei/ora de jucator. 

Un jucator nu se poate inscrie la o proba cu 2 niveluri mai jos decat nivelul lui de joc chiar daca media echipei corespunde nivelului respectiv de joc. 
 


        
        
   (1) Oprea Silviu /
Lupu Claudiu
    
     
16-02 Duminica 12:30
TENIS ARENA
5-7 6-2 6-1
Iordachi Andreea /
George Nedelcu
  
        
  Caruceriu Adrian /
Razvan Pasca
      
   
15-02 Sambata 14:00
TENIS ARENA
6-4 7-5
Iordachi Andreea /
George Nedelcu
    
  Iordachi Andreea /
George Nedelcu