CFR IASI / TENIS CLUB LEO

Adresa: Soseaua Nationala nr. 7-9/ REDIU
Telefon:0724372248 / 0753898808
E-mail:clubsportivcfr@yahoo.com
Medium
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: medalie mare
Locul 2: medalie mica

Fiecare meci va fi arbitrat din scaun. Arbitrul va tine livescore-ul meciului si statistica care va aparea la final pe site. Pe tablou va aparea in partea superioara si un link catre un pdf pe care daca dati click veti vedea programul meciurilor pe terenuri si veti putea urmari pe livescore cum se desfasoara meciurile dinaintea dvs. astfel incat sa nu asteptati prea mult la teren. 

La toate nivelurile se va juca cu 2 mingi noi care raman celui ce pierde meciul. Jucatorii vor avea posibilitatea sa masoare viteza cu care servesc multumita unui radar viteza serviciu. Nu este necesara plata unei taxa anuale. 

Meciurile din primul tur se vor juca vineri 28 februarie in masura in care jucatorii declara ca pot juca (declararea intervalelor de disponibilitate de vineri se va face intr-o pagina ulterioara) si sambata, 29 februarie. Duminica de-a lungul intregii zile, pe 01.03, se va juca turul 2. Cei calificati in tururile superioare vor juca in saptamana care urmeaza in zilele si intervalele declarate de ei la inscriere. 
 
Se va juca un SINGUR meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 20 de lei/ ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc si arbitrul prezent, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 20 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 

                  
 (1) Zeciu Marius                
     
29-02 Sambata nu inainte de 15:30
CFR IASI   
6-0 6-1
Cristian Simionica
            
 Cristian Simionica                
         
01-03 Duminica nu inainte de 11:30
CFR IASI   
6-3 7-5
Cristian Simionica
        
 Alex Bucur                
     
29-02 Sambata nu inainte de 14:00
CFR IASI   
7-5 4-6 6-1
Lucian-George Radu
            
 Lucian-George Radu           
03-03 Marti 12:00
CFR IASI   
7-5 6-0
Alin Ciobica
    
                  
 (2) Teodoru Gh. Gabi                
     
29-02 Sambata nu inainte de 13:00
CFR IASI   
6-1 6-1
Laurentiu Romeo Aurelian Topala
            
 Laurentiu Romeo Aurelian Topala                
         
01-03 Duminica 10:00
CFR IASI   
6-2 6-2
Alin Ciobica
        
 Mihai Sarbu                
     
29-02 Sambata nu inainte de 13:00
CFR IASI   
7-5 6-1
Alin Ciobica
            
 Alin Ciobica