Baza Sportiva Unirea / Tenis Club Ciprian Porumb / Hoia Tenis Club / Winners

Adresa: Clabucet f.n., Oras: Cluj Napoca
Telefon:0752138464
Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalie mare campion
Locul 2: Medalie mica finalist


La toate nivelurile se va juca cu mingi noi. 

Meciurile din primul tur se vor juca  vineri (doar cine mentioneaza la inscriere ca poate juca) si sambata, 07 martie, incepand cu ora 13.00 si pana seara. Meciurile din turul 2 se vor juca duminica, 08 martie, incepand cu ora 10.00. Turul 3 si 4 se vor juca in functie de disponibilitatile declarate de jucatori la inscriere. 

Se va juca un singur meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 20 de lei/ ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 20 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 


                  
 (1) Oprean Victor                
     
07-03 Sambata 17:00
Hoia Tenis Club   
3-6 7-5 6-1
(1) Oprean Victor
            
 Alexandru Nistor                
         
08-03 Duminica 10:00
Hoia Tenis Club   
6-4 6-2
(1) Oprean Victor
        
 Ioan Grama                
     
07-03 Sambata nu inainte de 16:30
Baza Sportiva Unirea
6-3 4-6 6-3
Ioan Grama
            
 Codrean Adrian           
13-03 Vineri 20:00
Baza Sportiva Unirea   
6-2 6-2
(2) Lupean Daniel
    
                  
 (2) Lupean Daniel                
     
07-03 Sambata 17:00
Hoia Tenis Club   
6-2 7-5
(2) Lupean Daniel
            
 Andrei Predut                
         
08-03 Duminica nu inainte de 16:30
Hoia Tenis Club   
6-1 6-1
(2) Lupean Daniel
        
 Cocisiu Alexandru Ionut                
     
06-03 Vineri 20:00
Hoia Tenis Club   
6-3 6-4
Tudor Catalin
            
 Tudor Catalin