Medium
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Cupa 
Locul 2: Medalie

Turneul acesta va fi in format de tablou eliminatoriu.

Fiecare meci are miza. Mai exact, fiecare meci castigat aduce dupa sine un voucher de 130 de lei de echipa. Spre exemplu, la un tablou 16 de echipe, sfertfinalistele primesc 130 de lei, semifinalistele, 260 de lei, finalista, 390 de lei, iar echipa castigatoare va primi 520 de lei in voucher de la Head sau Wilson.

Va rugam sa completati cu atentie rubrica de disponibilitati, deoarece vom programa toate meciurile dvs. tinand cont de ceea ce declarati. De asemenea, va reamintim ca primul weekend al turneului lipseste din rubrica disponibilitatilor. In cazul in care aveti probleme de disponibilitate in primul weekend, va rugam sa ne trimiteti e-mail. Daca nu ne veti trimite e-mail, vom considera ca puteti juca oricand in weekend.

                  
                  
     (1) Theodor Stroescu /
Catalin Rotaru
            
                  
         
15-03 Duminica nu inainte de 13:30
Dinamo   
6-3 6-3
(1) Theodor Stroescu /
Catalin Rotaru
        
  BOGDAN Andrei /
Carmen Bratucu
                
     
11-03 Miercuri 21:00
Dinamo   
6-3 6-0
BOGDAN Andrei /
Carmen Bratucu
            
  Bogdan Tersanski /
Marcu Lavinia Florinda
           
23-07 Joi nu inainte de 20:00  
7-6 4-6 6-3
(1) Theodor Stroescu /
Catalin Rotaru
    
                  
 (2) Petrescu Radu /
Iulia Roman
                
     
14-03 Sambata nu inainte de 17:30
Dinamo   
6-4 4-6 6-3
(2) Petrescu Radu /
Iulia Roman
            
  Manea Alex Constantin /
Firu-Nicolescu Alexandru-Bogdan
                
         
20-07 Luni nu inainte de 19:00  
6-3 6-2
(2) Petrescu Radu /
Iulia Roman
        
  Cezar Anicai /
Alexandru Vasile
                
     
14-03 Sambata nu inainte de 17:30
Tennis Hero Ramada   
6-2 6-3
Cezar Anicai /
Alexandru Vasile
            
  Iulian Bratu /
Robert Oprea