T.C. GARA / VICTORY / DINAMO / OLIMPIA

Adresa: GARA: Strada George Coșbuc 2, Brașov 500015 / VICTORY: Sanpetru 507190/ DINAMO - Strada Nicopole 34 / OLIMPIA, Oras: Brasov
Telefon:Gara - 0753010759 / Sanpetru - 0753333398 / Dinamo - 0746189106 / OLIMPIA - 0730112040
Medium
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: medalie mare;
Locul 2: medalie mica.

Fiecare meci va fi arbitrat din scaun. Arbitrul va tine livescore-ul meciului si statistica care va aparea la final pe site. Pe tablou va aparea in partea superioara si un link catre un pdf pe care daca dati click veti vedea programul meciurilor pe terenuri si veti putea urmari pe livescore cum se desfasoara meciurile dinaintea dvs. astfel incat sa nu asteptati prea mult la teren. 

La toate nivelurile se va juca cu 2 mingi noi care raman celui ce pierde meciul. 

Meciurile din primul tur se vor juca vineri (cei ce declara ca pot) si sambata, 16 mai. Meciurile din turul 2 se vor juca duminica, 17 mai. Tururile 3 si 4 se vor juca de luni, 18 mai, incolo, in functie de disponibilitatile declarate la inscriere de jucatori si de disponibilitatile clubului. Daca aveti probleme de disponibilitate in primul weekend, va rugam sa ne scrieti la contact@competitii-sportive.ro. La inscriere nu se pot declara astfel de disponibilitati, ele se declara doar pentru al doilea weekend. 

Se va juca un singur meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 10 de lei/ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc si arbitrul prezent, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 20 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 

                                
                                
       (1) Robu Mihail                        
                                
             
16-05 Sambata nu inainte de 17:00
Tenis Club Gara   
6-4 6-3
Dudita Stefan
                  
 Damsescu Ciprian                              
       
15-05 Vineri nu inainte de 13:30
Tenis Club Gara   
6-4 7-5
Dudita Stefan
                        
 Dudita Stefan                              
                   
17-05 Duminica nu inainte de 15:00
Tenis Club Gara   
6-3 5-7 7-5
Zsolt Kolumban
            
                                
       Popa Cristian                        
                                
             
16-05 Sambata nu inainte de 17:00
Tenis Club Gara   
2-6 6-4 6-1
Zsolt Kolumban
                  
                                
       Zsolt Kolumban                        
                         
24-05 Duminica nu inainte de 16:00
Tenis Club Gara   
6-1 7-6
Zsolt Kolumban
      
                                
                                
       (2) Robert Simion                        
                                
             
16-05 Sambata nu inainte de 18:30
Tenis Club Gara   
6-1 6-4
(2) Robert Simion
                  
 Calin Tobescu                              
       
15-05 Vineri nu inainte de 18:00
Tenis Club Gara   
3-6 6-3 6-3
Sebastian Balcanu
                        
 Sebastian Balcanu                              
                   
17-05 Duminica nu inainte de 15:00
Tenis Club Gara   
1-6 6-3 7-5
Luca Popina
            
                                
       Ionel Chiriac                        
                                
             
16-05 Sambata nu inainte de 18:30
Tenis Club Gara   
5-7 7-5 6-1
Luca Popina
                  
 Adrian Buhai                              
       
15-05 Vineri nu inainte de 18:30
Tenis Club Gara   
WO
Luca Popina
                        
 Luca Popina