Tenis Club Stanica

Adresa: str.Aeroportului nr.278, Oras: Craiova
Telefon:0766731084
E-mail:stanicavictor@yahoo.com
Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalie campion

Fiecare victorie se va premia cu un voucher de 65 de lei Wilson sau Head ce poate fi folosit pe site-ul Wilson (http://www.newsport.biz/) , respectiv Head (https://sportin.ro/) la orice produs mai putin cele in sale, promotie sau baxurile de mingi. 

Spre exemplu: daca e tablou de 8, cei ce se califica in semifinale, deci castiga un meci, primesc un voucher de 65 de lei fiecare, cei ce mai castiga un meci si se duc in finala mai primesc un voucher de 65 de lei, iar cel ce castiga finala mai primeste un voucher de 65 de lei.

*Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi. Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. 

Voucherele se pot cumula cu viitoarele eventuale vouchere castigate la turneele de acest gen pe care le vom organiza o data la 6 saptamani in medie in Iasi. Data de expirare a voucherelor este 31.12.2020. Victoriile prin neprezentare nu se premiaza cu vouchere. 


La toate nivelurile se va juca cu 2 mingi noi Dunlop Fort All Court care raman celui ce pierde meciul. 

Meciurile din primul tur se vor juca  vineri (doar cine mentioneaza la inscriere ca poate juca) si sambata, 16 mai. Meciurile din turul 2 se vor juca duminica, 17 mai. Turul 3 si 4 se vor juca in functie de disponibilitatile declarate de jucatori la inscriere. Daca aveti probleme de disponibilitate in weekend, va rugam sa ne spuneti inainte sa publicam tablourile, dupa nu va vom mai putea ajuta, din pacate. 

Se va juca un singur meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 10 de lei/ ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 10 de lei/ora de jucator pana la ora oficiala de incepere a urmatorului meci. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 


                  
 (1) Marian Stefanescu                
     
17-05 Duminica 10:00
Tenis Club Stanica
6-2 6-1
(1) Marian Stefanescu
            
 Ionel Ilie                
                 
 Alexandru Risipeanu                
     
16-05 Sambata 17:30
Tenis Club Stanica   
7-5 6-2
Anghel Enache
            
 Anghel Enache           
24-05 Duminica 10:00
Tenis Club Stanica
    
                  
 (2) Dina Stefan                
     
16-05 Sambata 17:30
Tenis Club Stanica   
2-6 6-4 6-4
Petre Nicu
            
 Petre Nicu                
         
17-05 Duminica 10:00
Tenis Club Stanica
7-5 6-1
Robert Iulian Priseceanu
        
 Aurel Costinel Feraru                
     
16-05 Sambata 17:30
Tenis Club Stanica   
6-3 6-1
Robert Iulian Priseceanu
            
 Robert Iulian Priseceanu