T.C. GARA / T.C. OLIMPIA/ STE CROSS

Adresa: intre Sala Polivalenta si Gara / Strada George Coșbuc 2, Brașov 500015 / Strada Lânii 74, Brasov, Oras: Brasov
Telefon:Gara - 0753010759 / Olimpia - 0730112040 / Ste Cross - 0744285415
Starter
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalie campion
Locul 2: Medalie finalist


Fiecare victorie se va premia cu un voucher de 65 de lei Wilson sau Head ce poate fi folosit pe site-ul Wilson (http://www.newsport.biz/) , respectiv Head (https://sportin.ro/) la orice produs mai putin cele in sale, promotie sau baxurile de mingi. 

Spre exemplu: daca e tablou de 8, cei ce se califica in semifinale, deci castiga un meci, primesc un voucher de 65 de lei fiecare, cei ce mai castiga un meci si se duc in finala mai primesc un voucher de 65 de lei, iar cel ce castiga finala mai primeste un voucher de 65 de lei.

*Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi. Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. Victoriile prin forfait nu sunt premiate cu vouchere. 


La toate nivelurile se va juca cu mingi noi. 

Meciurile din primul tur se vor juca  vineri (doar cine mentioneaza la inscriere ca poate juca) si sambata. Meciurile din turul 2 se vor juca duminica. Turul 3 si 4 se vor juca in functie de disponibilitatile declarate de jucatori la inscriere. 

Se va juca un singur meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 10 de lei/ ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 10 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 


                                
                                
       (1) Iringo Farkas                        
                                
             
06-06 Sambata nu inainte de 17:00
T.C. GARA
6-4 6-3
(1) Iringo Farkas
                  
 Ionut Taran                              
       
05-06 Vineri 19:00
T.C. GARA   
6-1 6-3
Ionut Taran
                        
 Keresztes Tunde                              
                   
07-06 Duminica 14:00
T.C. GARA
4-6 6-2 6-3
(1) Iringo Farkas
            
                                
       Dochia Alexandru Adrian                        
                                
             
06-06 Sambata 14:00
Tenis Club Gara   
1-6 7-5 6-2
Geza Pasztori
                  
                                
       Geza Pasztori                        
                         
14-06 Duminica nu inainte de 18:00
T.C. GARA
6-3 1-6 6-2
(1) Iringo Farkas
      
                                
                                
       (2) Vatavu George                        
                                
             
06-06 Sambata nu inainte de 17:30
T.C. OLIMPIA
3-6 6-4 7-5
(2) Vatavu George
                  
                                
       Ionel Chiriac                        
                                
                   
07-06 Duminica nu inainte de 17:30
T.C. GARA
2-2 ab
Daniel Oancea
            
                                
       Daniel Oancea                        
                                
             
06-06 Sambata nu inainte de 18:00
Tenis Club Gara
WO
Daniel Oancea
                  
                                
       Ovidiu Gorbonov