Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Cupa 
Locul 2: Medalie

Turneul acesta va fi in format de tablou eliminatoriu.

Fiecare meci are miza. Mai exact, fiecare meci castigat aduce dupa sine un voucher de 130 de lei de echipa. Spre exemplu, la un tablou 16 de echipe, sfertfinalistele primesc 130 de lei, semifinalistele, 260 de lei, finalista, 390 de lei, iar echipa castigatoare va primi 520 de lei in voucher de la Head sau Wilson. Meciurile castigate prin forfait nu sunt premiate cu vouchere. Meciurile in care adversarii abandoneaza in primul set aduc un voucher de doar 65 de lei echipei ce trece mai departe. Daca adversarii abandoneaza in al doilea set atunci echipa care trece mai departe primeste un voucher intreg. 

Va rugam sa completati cu atentie rubrica de disponibilitati, deoarece vom programa toate meciurile dvs. tinand cont de ceea ce declarati. De asemenea, va reamintim ca primul weekend al turneului lipseste din rubrica disponibilitatilor. In cazul in care aveti probleme de disponibilitate in primul weekend, va rugam sa ne trimiteti e-mail. Daca nu ne veti trimite e-mail, vom considera ca puteti juca oricand in weekend.

                  
 (1) Munteanu Constantin /
Nelu Pilaf
                
     
30-06 Marti 21:00
Ramada   
6-3 6-4
Catalin Rotaru /
Raduica Silviu
            
  Catalin Rotaru /
Raduica Silviu
                
         
03-07 Vineri nu inainte de 21:00
Green Tech   
6-4 7-6
Catalin Rotaru /
Raduica Silviu
        
  Traian Radu /
Eduard Cucu
                
     
30-06 Marti 21:30
Green Tech   
6-2 6-0
Traian Radu /
Eduard Cucu
            
  Paul Lascu /
Marian Iancu
           
14-07 Marti 21:00
Green Tech   
6-3 3-6 6-4
Catalin Rotaru /
Raduica Silviu
    
                  
 (2) Catalin Rulea /
Silviu Mirea
                
     
29-06 Luni 21:30
Green Tech   
6-4 4-6 7-6
Marius Dima /
Traian Rotariu
            
  Marius Dima /
Traian Rotariu
                
         
07-07 Marti 19:00
Elite Pantelimon  
6-2 7-5
Loredana Serbu /
Popovici Mihai
        
  Loredana Serbu /
Popovici Mihai
                
     
28-06 Duminica nu inainte de 21:00
Green Tech   
6-3 6-1
Loredana Serbu /
Popovici Mihai
            
  Mihai Tudor /
Voinoveanu Viorel