Stelar
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
FIECARE VICTORIE VA INSEMNA UN VOUCHER DE 65 DE LEI HEAD sau WILSON*.

Spre exemplu, la  tablou de16, sfertfinalistii primesc 65 de lei, semifinalistii 130 de lei, finalistul 195 de lei, iar campionul va primi 260 de lei.

Locul 1: Medalie Campion 
Locul 2: Medalie Finalist 

La toate nivelurile se va juca cu mingi noi. 

Va rugam sa completati cu atentie rubrica de disponibilitati, deoarece vom programa toate meciurile dvs. tinand cont de ceea ce declarati. De asemenea, va reamintim ca primul weekend al turneului lipseste din rubrica disponibilitatilor.  Daca aveti probleme de program in primul weekend in sensul ca puteti juca doar la anumite ore sau deloc, va rugam sa ne scrieti la contact@competitii-sportive.ro. Vom juca doar de la 08.00 si 09.30 dimineata, respectiv dupa 19.00 seara. 

De asemenea, pentru a putea participa la acest turneu trebuie sa fiti disponibil cel putin in una din zilele din timpul saptamanii (miercuri-vineri) in caz ca jucati in calificari si in ambele zile din primul weekend cu exceptia cazului in care aveti bye in primul tur si atunci nu veti juca sambata. 
 
*Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi. Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. Victoriile prin walk over (W.O) nu se premiaza cu vouchere. 

Turneul acesta valoareaza cat 1 turnee in clasamentul pentru calificarea la CS Tour Finals.
 

                  
 (1) Sorin Eugen Vijelie                
     
13-07 Luni 21:30
Green Tech   
6-1 6-2
Catalin Serbanescu
            
 Catalin Serbanescu                
         
14-07 Marti 21:30
Green Tech   
6-3 2-6 6-2
Catalin Serbanescu
        
 Nelu Pilaf                
     
11-07 Sambata nu inainte de 21:00
Green Tech   
6-1 6-3
Nelu Pilaf
            
 Iacob Adrian           
15-07 Miercuri 21:30
Green Tech   
6-2 7-5
Catalin Serbanescu
    
                  
 (2) JUNG Jihun                
     
11-07 Sambata nu inainte de 21:00
Green Tech   
6-2 7-5
Bogdan Ivanescu
            
 Bogdan Ivanescu                
         
14-07 Marti 20:30
Ramada   
6-3 3-6 6-0
Ilina Florin
        
 Ilina Florin                
     
11-07 Sambata nu inainte de 21:00
Green Tech   
6-4 6-4
Ilina Florin
            
 Mihai Gusa