Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Cupa 
Locul 2: Medalie

Turneul acesta va fi in format de tablou eliminatoriu.

Fiecare meci are miza. Mai exact, fiecare meci castigat aduce dupa sine un voucher de 130 de lei de echipa. Spre exemplu, la un tablou 16 de echipe, sfertfinalistele primesc 130 de lei, semifinalistele, 260 de lei, finalista, 390 de lei, iar echipa castigatoare va primi 520 de lei in voucher de la Head sau Wilson.*

Va rugam sa completati cu atentie rubrica de disponibilitati, deoarece vom programa toate meciurile dvs. tinand cont de ceea ce declarati. De asemenea, va reamintim ca primul weekend al turneului lipseste din rubrica disponibilitatilor. In cazul in care aveti probleme de disponibilitate in primul weekend, va rugam sa ne trimiteti e-mail. Daca nu ne veti trimite e-mail, vom considera ca puteti juca oricand in weekend.

<strong 13px;"="">*Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi decat daca se comanda la pretul intreg acele produse. Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. Victoriile prin walk over (W.O) nu se premiaza cu vouchere. Victoriile in care adversarul abandoneaza in primul set se premiaza cu jumatate de voucher, cele in care abandoneaza in al doilea sau al treilea set se premiaza cu un voucher intreg. Voucherele se pot cumula cu cele castigate la alte turnee. Se pot folosi si voucherele altui jucator. Voucherele expira pe 31.12.2020. 

                  
 (1) Catalin Rulea /
Valentin Sava
                
     
23-07 Joi 21:30
Green Tech   
6-4 6-1
(1) Catalin Rulea /
Valentin Sava
            
  Paul Lascu /
Cismileanu Ovidiu
                
         
24-07 Vineri 21:30
Fortius Olimpia  
6-2 2-6 7-5
(1) Catalin Rulea /
Valentin Sava
        
  Loredana Serbu /
Popovici Mihai
                
     
21-07 Marti 21:30
Green Tech   
5-7 6-4 7-6
Loredana Serbu /
Popovici Mihai
            
  Marius Dima /
Traian Rotariu
           
27-08 Joi 21:00
Green Tech
7-5 7-5
Bogdan Stefan /
Alexandru Deaconu
    
                  
 (2) Catalin Rotaru /
Raduica Silviu
                
     
24-07 Vineri 20:00
Green Tech
5-7 6-1 6-1
Bogdan Stefan /
Alexandru Deaconu
            
  Bogdan Stefan /
Alexandru Deaconu
                
         
05-08 Miercuri nu inainte de 20:00
6-2 7-6
Bogdan Stefan /
Alexandru Deaconu
        
  Mihai Mocanu /
Sirbu Marian
                
     
24-07 Vineri nu inainte de 21:00
Green Tech
WO
Tiberiu Marinescu /
Dan Catalin Gradinaru
            
  Tiberiu Marinescu /
Dan Catalin Gradinaru