T.C. GARA / VICTORY / DINAMO / OLIMPIA

Adresa: GARA: Strada George Coșbuc 2, Brașov 500015 / VICTORY: Sanpetru 507190/ DINAMO - Strada Nicopole 34 / OLIMPIA, Oras: Brasov
Telefon:Gara - 0753010759 / Sanpetru - 0753333398 / Dinamo - 0746189106 / OLIMPIA - 0730112040
Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Fiecare victorie* se va premia cu un voucher de 65 de lei Wilson** sau Head***  sau Crama-Online ce poate fi folosit pe site-ul Wilson (http://www.newsport.biz/) ,  Head (https://sportin.ro/), respectiv Crama-Online (https://crama-online.ro/ )la orice produs mai putin cele in sale, promotie sau baxurile de mingi. Voucherele pot fi cumulate cu cele castigate in alte turnee similare organizate de C.S. Ele nu sunt nominale astfel incat le puteti cumula cu voucherele castigate de alti jucatori si expira la 31.12.2020.

* Mai putin cele prin W.O. care nu se premiaza si cele prin abandon al adversarului in primul set care se premiaza cu un voucher de 33 de lei. Daca adversarul abandoneaza in al doilea set sau al treilea victoria se premiaza cu un voucher intreg. 

**Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. 

***Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi. 

Meciurile din primul tur se vor juca miercuri, joi, vineri (doar cine mentioneaza la inscriere ca poate juca) si sambata, 22 august. Meciurile din turul 2 se vor juca duminica, 23 august. Turul 3 si 4 se vor juca in functie de disponibilitatile declarate de jucatori la inscriere.  Daca nu puteti juca in weekend-ul 22 - 23  august decat la anumite ore sau deloc, va rugam sa ne scrieti pe contact@competitii-sportive.ro inainte sa afisam tablourile caci dupa ce le-am afisat nu va mai putem ajuta intrucat nu reprogramam niciodata niciun meci la cererea jucatorilor indiferent de motiv. 

Se va juca un singur meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Se acorda 50% mai multe puncte decat la un turneu normal si se contorizeaza 2 turnee jucate in C.S. Tour Finals Race. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca, la tariful de 10 lei/ ora de jucator, dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 10 lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 


                                
                                
       (1) Vica Ilea                        
                                
             
22-08 Sambata 12:00
VICTORY TENNIS CLUB
7-6 4-6 6-0
(1) Vica Ilea
                  
 Marius Nanu                              
       
22-08 Sambata 11:00
VICTORY TENNIS CLUB
WO
Marius Nanu
                        
 Robert Szentpali                              
                   
28-08 Vineri 19:00
VICTORY TENNIS CLUB
6-3 6-4
Radu Trusca
            
                                
       (4) Belibou Petru                        
                                
             
22-08 Sambata 19:00
VICTORY TENNIS CLUB
6-2 6-3
Radu Trusca
                  
 Mircea Dumitrescu                              
       
20-08 Joi nu inainte de 21:30
T.C. GARA
6-1 6-3
Radu Trusca
                        
 Radu Trusca                       
16-09 Miercuri 12:00
VICTORY TENNIS CLUB   
6-4 6-2
(3) Negus Razvan
      
                                
                                
       (2) Gabriel Boncz                        
                                
             
25-08 Marti 08:00
VICTORY TENNIS CLUB   
7-5 6-3
(2) Gabriel Boncz
                  
 Asmarandei Razvan                              
       
21-08 Vineri 11:00
VICTORY TENNIS CLUB   
6-0 6-1
Claudiu Stegaru
                        
 Claudiu Stegaru                              
                   
31-08 Luni 20:00   
3-6 7-6 6-2
(3) Negus Razvan
            
                                
       (3) Negus Razvan                        
                                
             
27-08 Joi 20:00
VICTORY TENNIS CLUB   
6-1 6-1
(3) Negus Razvan
                  
 Puscasu Marius                              
       
22-08 Sambata 19:00
VICTORY TENNIS CLUB   
3-6 6-2 6-0
Robert Simion
                        
 Robert Simion