Baza Sportiva Unirea / Cora Innovia

Adresa: Drumul Sfântul Ioan 2 / Bulevardul 1 Decembrie 1918, Oras: Cluj Napoca
Telefon:Unirea: 0752 138 464 /Cora: 0728957719
Starter
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalie campion;
Locul 2: Medalie finalist.

Fiecare victorie* se va premia cu un voucher de 65 de lei Wilson** sau Head*** ce poate fi folosit pe site-ul Wilson (http://www.newsport.biz/) , respectiv Head (https://sportin.ro/) la orice produs mai putin cele in sale, promotie sau baxurile de mingi. Voucherele pot fi cumulate cu cele castigate in alte turnee similare organizate de C.S. Ele nu sunt nominale astfel incat le puteti cumula cu voucherele castigate de alti jucatori si expira la 31.12.2020.
<strong 13px;"="">*Voucherele Crama-Online.ro pot fi folosite pentru toate produsele.
Spre exemplu: daca e tablou de 8, cei ce se califica in semifinale, deci castiga un meci, primesc un voucher de 65 de lei fiecare, cei ce mai castiga un meci si se duc in finala mai primesc un voucher de 65 de lei, iar cel ce castiga finala mai primeste un voucher de 65 de lei.

* Mai putin cele prin W.O. care nu se premiaza si cele prin abandon al adversarului in primul set care se premiaza cu un voucher de 33 de lei. Daca adversarul abandoneaza in al doilea set sau al treilea victoria se premiaza cu un voucher intreg. 
**Voucherele Wilson nu pot fi folosite pentru racordajele Natural sau Champions Choice. 
***Voucherele Head si Wilson nu pot fi folosite la produsele aflate in sale sau promotii si la baxurile de mingi.

La toate nivelurile se va juca cu mingi noi. 

Meciurile din primul tur se vor juca vineri (doar cine mentioneaza la inscriere ca poate juca) si sambata, 5 septembrie. Meciurile din turul 2 se vor juca duminica, 6 septembrie. Turul 3 si 4 se vor juca in functie de disponibilitatile declarate de jucatori la inscriere.  Daca nu puteti juca in 5 - 6 septembrie decat la anumite ore sau deloc, va rugam sa ne scrieti pe contact@competitii-sportive.ro inainte sa afisam tablourile caci dupa ce le-am afisat nu va mai putem ajuta intrucat nu reprogramam niciodata niciun meci la cererea jucatorilor indiferent de motiv. 

Se va juca un singur meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Se acorda 50% mai multe puncte decat la un turneu normal si se contorizeaza 2 turnee jucate in C.S. Tour Finals Race. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 1 de lei/ ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 10 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 
 


                                
                                
       (1) Sorin Crisan                        
                                
             
06-09 Duminica 12:00
Baza Sportiva Unirea
6-2 6-3
(1) Sorin Crisan
                  
 Selagea Constantin                              
       
05-09 Sambata 12:00
Baza Sportiva Unirea   
6-1 6-3
Selagea Constantin
                        
 Adrian Bata                              
                   
08-09 Marti 21:00
Baza Sportiva Unirea   
6-3 6-3
(1) Sorin Crisan
            
                                
       Horatiu Muntean                        
                                
             
07-09 Luni 21:00
Baza Sportiva Unirea
6-0 7-5
Alin Veia
                  
                                
       Alin Veia                        
                         
15-09 Marti 21:00
Baza Sportiva Unirea
6-1 7-5
(2) Ion-Cristea Octavian
      
                                
                                
       (2) Ion-Cristea Octavian                        
                                
             
06-09 Duminica nu inainte de 12:00
Baza Sportiva Unirea
6-2 6-4
(2) Ion-Cristea Octavian
                  
 Stefan Diaconu                              
       
05-09 Sambata 12:00
Baza Sportiva Unirea   
6-1 6-1
Stefan Diaconu
                        
 Ana Morar                              
                   
07-09 Luni 22:00
Baza Sportiva Unirea
7-6 1-6 6-1
(2) Ion-Cristea Octavian
            
                                
       Medrea Vladimir                        
                                
             
06-09 Duminica 10:00
Baza Sportiva Unirea   
6-3 3-1 ab
Medrea Vladimir
                  
                                
       Razvan Horea Sofroni