T.C. GARA / VICTORY TENNIS CLUB / NOUA / OLIMPIA

Adresa: intre Sala Polivalenta si Gara / Strada George Coșbuc 2, Brașov 500015 / Strada Lânii 74, Brasov / Sanpetru, Oras: Brasov
Telefon:Gara - 0753010759 / Sanpetru - 0753333398 / Noua - 0799964455
Master
1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: medalie mare;
Locul 2: medalie mica.

Fiecare meci va fi arbitrat din scaun. Arbitrul va tine livescore-ul meciului si statistica care va aparea la final pe site. Pe tablou va aparea in partea superioara si un link catre un pdf pe care daca dati click veti vedea programul meciurilor pe terenuri si veti putea urmari pe livescore cum se desfasoara meciurile dinaintea dvs. astfel incat sa nu asteptati prea mult la teren. 

La toate nivelurile se va juca cu 2 mingi noi care raman celui ce pierde meciul. 

Daca aveti probleme de disponibilitate in primul weekend, puteti juca doar la anumite ore sau nu puteti juca deloc, va rugam sa ne scrieti la contact@competitii-sportive.ro. La inscriere nu se pot declara astfel de disponibilitati, ele se declara doar pentru al doilea weekend. 

Se va juca un singur meci pe zi dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. La 1-1 la seturi se va juca un set decisiv, NU se va juca maxi tie-break decat daca primele doua seturi vor depasi 2.5 ore de joc cu tot cu incalzirea sau eventuala intarziere a unuia sau a ambilor jucatori. 

Terenul trebuie platit de jucatori in functie de cat timp joaca la tariful de 20 de lei/ora de jucator dupa regula sfertului de ora, de exemplu: daca se joaca 1 ora si 44 de minute se plateste 1 ora si jumatate, daca se joaca 1 ora si 45 de minute se platesc 2 ore si asa mai departe. La timpul de plata se mai adauga 5 minute din momentul in care adversarii dau mana la fileu la finalul meciului. 

Daca jucatorul nu este prezent pe teren pana cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc si arbitrul prezent, jucatorul prezent castiga meciul prin walk over. Daca adversarul ajunge apoi, se poate juca meciul amical la tariful preferential de 10 de lei/ora de jucator. Nu se va face exceptie de la aceasta regula indiferent de motivul intarzierii.

Un meci odata programat pe tablou, nu va mai fi reprogramat la cererea jucatorilor indiferent de motiv. El poate fi reprogramat doar din motive organizatorice sau de forta majora, insa niciodata la cererea jucatorilor. 

Din cauza pandemiei nu se permite accesul insotitorilor la meciuri. Jucatorii trebuie sa isi faca singuri terenul inainte de meci. Daca meciurile de seara intra in decisiv si e trecut de 22.00 se va juca maxi tie-break pentru a se putea ajunge acasa pana la 23.00. 
 

                  
 (1) Claudiu Stegaru                
     
14-11 Sambata nu inainte de 17:30
T.C. GARA
6-1 6-3
(1) Claudiu Stegaru
            
 Robert Fejer                
         
15-11 Duminica nu inainte de 15:00
T.C. GARA
6-3 7-5
(1) Claudiu Stegaru
        
 Vlad Rusu                
     
14-11 Sambata 20:00
T.C. GARA
2-6 6-0 6-0
Vlad Rusu
            
 Manuel Capverde           
23-11 Luni 16:00
6-1 6-3
(1) Claudiu Stegaru
    
                  
 (2) Tomescu Robert                
     
14-11 Sambata nu inainte de 19:00
T.C. GARA
6-2 6-2
(2) Tomescu Robert
            
 Dudita Stefan                
         
15-11 Duminica nu inainte de 17:00
T.C. GARA
3-6 6-3 6-3
Bratasanu Angel
        
 Bratasanu Angel                
     
14-11 Sambata 19:00
T.C. GARA
6-1 6-4
Bratasanu Angel
            
 Andreea Godoi