North Tennis Herastrau / Green Tech / Mc Moni's / Olimpia / Tenis Club Drumul Taberei

Adresa: North Tennis Herastrau: Sos. Norudlui nr.7-9 / Green Tech: Str. Mures, nr. 4 - metrou 1 mai / Mc Moni's: Str. Primo Nebiolo, Nr. 1., Sector: Bucuresti
Telefon:North Tennis Herastrau: 0762339717 sau 0752097099 / Green Tech: 0749338299 / Mc Moni's:0722 335 418
Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: Medalii 
Locul 2: Medalii

Se va juca in sistem de grupe de 4. Se califica doar prima echipa din fiecare grupa. Se vor juca meciuri vineri, sambata si duminica. Grupele se vor termina in primul weekend. Duminica e posibil sa se joace 2 meciuri de echipa.Va rugam sa completati cu atentie rubrica de disponibilitati, deoarece vom programa toate meciurile dvs. tinand cont de ceea ce declarati. De asemenea, va reamintim ca primul weekend al turneului lipseste din rubrica disponibilitatilor. In cazul in care aveti probleme de disponibilitate in primul weekend, va rugam sa ne trimiteti e-mail. Daca nu ne veti trimite e-mail, vom considera ca puteti juca oricand in weekend.

 

Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Marcu Lavinia Florinda / Raduica Silviu2-04-127-19
Breaz Lucian / Cosmin Gurau0-11-210-14
Iordanescu Traian / Cristian Scriosteanu0-10-29-13
Breaz Lucian / Cosmin Gurau      2-6 6-2 2-6
          15-05 Sambata nu inainte de 16:00, Mc Moni's
Marcu Lavinia Florinda / Raduica Silviu
Iordanescu Traian / Cristian Scriosteanu --
          16-05 Duminica nu inainte de 18:00, Green Tech
Breaz Lucian / Cosmin Gurau
Marcu Lavinia Florinda / Raduica Silviu      6-4 7-5
          15-05 Sambata 14:00, Mc Moni's
Iordanescu Traian / Cristian Scriosteanu