North Tennis Herastrau / Via Tenis Herastrau/ Mc Moni's / Green Tech / Ramada / Olimpia / One Forest Club

Adresa: Moni's: Str. Primo Nebiolo, nr. 1 / Green Tech: Str. Mures, nr. 4 / Via Herastrau: Sos. Nordului, nr. 7-9 / Ramada - Blvd. Poligrafiei 3-5 / North Herastrau: Sos. Nordului nr.7-9, Sector: Bucuresti
Telefon:Mc Moni's: 0722 335 418 / Green Tech: 0749 338 299 / Ramada: 0729 001 931 / Via: 0721486542 / North Herastrau: 0746126015
E-mail:contact@competitii-sportive.ro
Starter
1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Premii:

Locul 1: medalie mare;

Locul 2: medalie. 

 Vor fi grupe de 4, trei meciuri de jucator garantate. 

Legat de disponibilitatea de joc in weekend, va rugam ca in cazul in care puteti juca in weekend sa alegeti minim 4 ore de disponibilitate, ideal mai mult, astfel incat sa ne usurati munca de programare/potrivire a disponibilitatilor jucatorilor. Orele declarate sunt de incepere a meciului. In cazul in care declari doar 2 ore vom considera ca ai declarat 4. 
 
Inscrierile se vor inchide joi la 14.00, iar tablourile vor fi afisate joi seara. 

 


Rembas Florentina Ana -- Alexandra Dracea
(3)Branciog Sorin -- Rembas Florentina Ana
Rembas Florentina Ana -- (1)Simona Mititelu
Alexandra Dracea -- (3)Branciog Sorin
(1)Simona Mititelu -- Alexandra Dracea
(1)Simona Mititelu -- (3)Branciog Sorin
Adriana Stefan -- Crenguta Dumitru
(4)Robert Popescu -- Adriana Stefan
Adriana Stefan -- (2)Victoria Gheorghiu
Crenguta Dumitru -- (4)Robert Popescu
(2)Victoria Gheorghiu -- Crenguta Dumitru
(2)Victoria Gheorghiu -- (4)Robert Popescu