Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Tablou 6-11 jucatori:
Locul I: Voucher abonament o luna de zile la Grand Fitness cu acces la: fitness, cardio, aerobic, sauna (abonamentul este nenominal si se poate activa in maxim o luna de la primirea voucherului pe mail) + cupa + diploma;
Locul II: Diploma;

Tablou 12-16 jucatori:
Locul 1: Voucher abonament o luna de zile la Grand Fitness cu acces la: fitness, cardio, aerobic, sauna (abonamentul este nenominal si se poate activa in maxim o luna de la primirea voucherului pe mail ) + cupa + diploma;
Locul 2: Set mingi Head ATP + diploma;

Tablou 17-32 jucatori:
Locul I: Voucher abonament o luna de zile la Grand Fitness cu acces la; fitness, cardio, aerobic, sauna (abonamentul este nenominal si se poate activa in maxim o luna de la primirea voucherului pe mail)  + cupa + diploma;
Locul II: Voucher Head 100 Ron + diploma;
Locul III si IV: Set de mingi Head ATP + diploma;

 

                  
 (1) Enea Constantin                
     
11-07 Vineri 19:00
TENIS ARENA   
2-6 6-2 6-0
Radu Vicentiu
            
 Radu Vicentiu                
         
13-07 Duminica nu inainte de 12:30
TENIS ARENA   
6-4 6-0
Radu Vicentiu
        
 Bordea Caius                
     
12-07 Sambata 15:00
TENIS ARENA   
WO
Caruceriu Adrian
            
 Caruceriu Adrian           
16-07 Miercuri 18:00
TENIS ARENA   
2-6 6-0 6-4
Radu Vicentiu
    
                  
 (2) Popescu Radu                
     
12-07 Sambata nu inainte de 13:30
TENIS ARENA   
6-1 6-3
(2) Popescu Radu
            
 Oancea Ionut Adrian                
         
13-07 Duminica nu inainte de 10:30
TENIS ARENA   
6-2 7-5
(2) Popescu Radu
        
 Calburean Mircea                
     
12-07 Sambata 11:00
TENIS ARENA
2-6 6-4 6-3
Dragos Radu
            
 Dragos Radu