Medium
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Locul 1: bilet de avion dus - intors Bucuresti - Paris (Blue Air sau Wizz Air) pentru cei doi membri ai echipei campioane + cazare doua nopti in camera dubla pentru cei doi membri ai echipei invingatoare + bilet cu acces pe Philippe Chatrier si alte 15 terenuri din complexul Roland Garros in unul din primele tururi unde vor putea fi vazuti foarte multi din cei 256 de jucatori si jucatoare care participa la cel mai mare turneu pe zgura din lume + CUPA MARE + diploma; pentru membrul echipei care nu se poate deplasa la Paris se poate oferi in schimb un voucher Head in valoare de 600 de RON. Daca niciunul din membri echipei nu poate merge la Paris, fiecare membru al echipei va primi un voucher de 600 de Ron Head.

Locul 2: diplome + voucher de 80 de lei www.incutie.ro pentru fiecare din cei doi membri ai echipei (2 vouchere de 80 de lei in total).

Locul 3 si 4: diplome + voucher de 40 de lei www.incutie.ro pentru fiecare membru al echipei (2 vouchere de 40 de lei in total)

In cazul in care nu se strang 16 echipe, banii vor fi returnati in contul bancar sau in cosul virtual de pe site. Mai exista si varianta ca echipele inscrise sa plateasca un supliment la taxa de inscriere, astfel incat sa putem mentine premiile.


 

                  
                  
     (1) Dinicoiu Razvan /
Georgiana Alexandra Voicu
            
                  
         
01-11 Sambata 13:00
Dinamo  
6-2 6-4
(1) Dinicoiu Razvan /
Georgiana Alexandra Voicu
        
  0 /
Cosmin Savu-Cristescu
                
     
31-10 Vineri nu inainte de 21:30
Tracia  
WO
Stoicea Razvan /
Adrian Moc
            
  Stoicea Razvan /
Adrian Moc
           
04-11 Marti 20:30
Dinamo  
6-2 6-1
(2) Grigoriu Laurentiu /
Stefan Lache
    
                  
                  
     (2) Grigoriu Laurentiu /
Stefan Lache
            
                  
         
02-11 Duminica nu inainte de 14:30
Dinamo  
6-2 6-2
(2) Grigoriu Laurentiu /
Stefan Lache
        
  Adrian Badalan /
Manea Florin
                
     
01-11 Sambata nu inainte de 14:30
Dinamo  
6-1 3-6 10-5
Adrian Badalan /
Manea Florin
            
  Traian Radu /
Eduard Cucu