Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: diplome + cupe + o sedinta gratuita / jucator la Shape-up Studio ( http://shape-up.ro/) care este transmisibila.

* Castigatorii de sedinte Shape-Up Studio sunt rugati sa se adreseze direct studiolui specificand ca au castigat sedinta la turneul de tenis de la competitii sportive la numarul de contact de pe site http://shape-up.ro/contact-us/

Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Bogdan Grosu / Popovici Iulian2-04-025-14
Vlad Radu Grigore / Grigore Vlad1-12-218-21
Pavel Marian / Iordanescu Traian0-20-418-26
Bogdan Grosu / Popovici Iulian      6-3 7-6
          18-10 Duminica nu inainte de 18:30, Dinamo
Pavel Marian / Iordanescu Traian
Vlad Radu Grigore / Grigore Vlad      1-6 4-6
          24-10 Sambata nu inainte de 16:00, Tracia
Bogdan Grosu / Popovici Iulian
Pavel Marian / Iordanescu Traian      3-6 6-7
          21-10 Miercuri 19:30, Tracia
Vlad Radu Grigore / Grigore Vlad