Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Locul 1: bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Paris (Blue Air sau Wizz Air) + cazare doua nopti (impreuna cu invingatorul de la alt nivel de joc)  + bilet cu acces pe Philippe Chatrier si alte 15 terenuri din complexul Roland Garros in unul din primele tururi unde vor putea fi vazuti foarte multi din cei 256 de jucatori si jucatoare care participa la cel mai mare turneu pe zgura din lume + CUPA MARE; pentru cei care nu se pot deplasa la Paris se pot oferi 900 de RON in cosul virtual sau voucher HEAD de 1200 de RON. Premiul nu este transferabil unei alte persoane. 

Locul 2: CUPA MEDIE + 130 de lei in cosul virtual.

Locul 3 si 4: medalie + 65 de lei in cosul virtual

Cazarea la Paris va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare. 

Daca se strang intre 8 si 16 jucatori la un nivel, vom mai organiza ulterior un turneu similar la acel nivel urmand ca cei doi castigatori ai celor 2 turnee sa joace intre ei pentru a vedea cine merge la Roland Garros. 


 

                  
 (1) Jinga Gabriel                
     
28-11 Sambata nu inainte de 19:30
TENIS ARENA   
6-1 6-2
(1) Jinga Gabriel
            
 Jelea Florentina                
         
29-11 Duminica 09:00
TENIS ARENA   
7-5 6-4
(1) Jinga Gabriel
        
 Caruceriu Adrian                
     
28-11 Sambata 16:30
TENIS ARENA   
6-3 2-6 6-1
Cristian Paul
            
 Cristian Paul           
29-11 Duminica nu inainte de 15:00
TENIS ARENA   
6-7 6-2 6-2
(2) Popescu Radu
    
                  
 (2) Popescu Radu                
     
28-11 Sambata nu inainte de 19:30
TENIS ARENA   
6-1 6-3
(2) Popescu Radu
            
 Negus Razvan                
         
29-11 Duminica 09:00
TENIS ARENA   
6-0 6-4
(2) Popescu Radu
        
 Buleandra Mircea                
     
28-11 Sambata nu inainte de 19:30
TENIS ARENA   
6-1 6-3
Selaru Nelu
            
 Selaru Nelu