Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Locul 1: la alegere pachet Londra sau Paris : bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Paris (Blue Air sau Wizz Air)  sau la Londra daca premiul ales este Turneul Campionilor din acest an de la Londra + cazare doua nopti (impreuna cu invingatorul de la alt nivel de joc)  + bilet cu acces pe Philippe Chatrier si alte 15 terenuri din complexul Roland Garros in unul din primele tururi unde vor putea fi vazuti foarte multi din cei 256 de jucatori si jucatoare care participa la cel mai mare turneu pe zgura din lume sau la Barclay Tour Finals pentru o zi + CUPA MARE; pentru cei care nu se pot deplasa la Paris sau Londra se pot oferi 900 de RON in cosul virtual sau voucher HEAD de 1200 de RON. Premiul nu este transferabil unei alte persoane. 

Locul 2: CUPA MEDIE + 130 de lei in cosul virtual.

Locul 3 si 4: medalie + 65 de lei in cosul virtual

Cazarea la Paris sau Londra va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare. 

ATENTIE! Aceasta e faza a doua a turneului. Castigatorul acesteia trebuie sa dispute premiul cel mare impreuna cu castigatorul turneului din noiembrie:
1. La MEDIUM locul 1-2 se va stabili intre castigatorul acestei editii si Laurentiu DOBRE. Editia a doua se va tine cu minim 6 jucatori.
2. La EXPERT  locul 1-2 se va stabili intre castigatorul acestei editii si Radu POPESCU.Editia a doua se va tine cu minim 8 jucatori.

​Pe locul 2 va fi considerat cel care va pierde finala mare dintre cei doi castigatori.
Castigatorii locurilor 3-4 vor fi considerati finalistii celor 2 editii.                  
 (1) Popescu Radu                
     
30-01 Sambata 13:00
TENIS ARENA   
7-5 6-2
(1) Popescu Radu
            
 Enea Constantin                
         
31-01 Duminica 09:00
TENIS ARENA   
6-0 6-2
(1) Popescu Radu
        
 Negus Razvan                
     
29-01 Vineri 21:00
TENIS ARENA   
6-3 6-0
Negus Razvan
            
 Segarceanu Mihai           
31-01 Duminica nu inainte de 16:00
TENIS ARENA   
6-3 7-6
(1) Popescu Radu
    
                  
 (2) Caruceriu Adrian                
     
30-01 Sambata nu inainte de 16:30
TENIS ARENA   
6-3 2-6 6-3
(2) Caruceriu Adrian
            
 Sebastian Cocean                
         
31-01 Duminica nu inainte de 10:30
TENIS ARENA   
6-3 1-6 6-2
Besliu Cristian-Ionut
        
 Buleandra Mircea                
     
30-01 Sambata nu inainte de 14:30
TENIS ARENA   
7-5 6-3
Besliu Cristian-Ionut
            
 Besliu Cristian-Ionut