Master
1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Locul 1: la alegere pachet Paris sau Londra :bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Paris (Blue Air sau Wizz Air)  sau la Londra daca premiul ales este Turneul Campionilor din acest an de la Londra + cazare doua nopti (impreuna cu invingatorul de la alt nivel de joc)  + bilet cu acces pe Philippe Chatrier si alte 15 terenuri din complexul Roland Garros in unul din primele tururi unde vor putea fi vazuti foarte multi din cei 256 de jucatori si jucatoare care participa la cel mai mare turneu pe zgura din lume sau la Barclay Tour Finals pentru o zi + CUPA MARE; pentru cei care nu se pot deplasa la Paris sau Londra se pot oferi 900 de RON in cosul virtual sau voucher HEAD de 1200 de RON. Premiul nu este transferabil unei alte persoane. 

Locul 2: CUPA MEDIE + 130 de lei in cosul virtual.

Locul 3 si 4: medalie + 65 de lei in cosul virtual

Cazarea la Paris va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare. 

ATENTIE! Aceasta e faza a doua a turneului. Castigatorul acesteia trebuie sa dispute premiul cel mare impreuna cu castigatorul turneului din decembrie:

 La MASTER locul 1-2 se va stabili intre castigatorul acestei editii si Mihnea Andrei RADULESCU.
 

Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Mihai Ene2-04-229-20
Ene Emil1-11-210-16
Bogdan Nita0-21-210-13
Bogdan Nita     WO
          30-01 Sambata 13:00, CLUB SPORTIV DRIVE TENIS
Ene Emil
Mihai Ene     1-6 6-3 6-1
          30-01 Sambata 18:30, CLUB SPORTIV DRIVE TENIS
Bogdan Nita
Ene Emil     6-4 1-6 3-6
          31-01 Duminica 17:00, CLUB SPORTIV DRIVE TENIS
Mihai Ene