Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Tablou de minim 16 echipe:

Locul 1: bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Londra (zbor low-cost) + cazare doua nopti (o camera twin pentru echipa castigatoare)  + bilet de intrare la Barclays Tour Finals + CUPA MARE + diploma;

Locul 2: medalii + 130 de lei in cosul virtual ( 65 de lei de jucator).


Cazarea la Londra va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati impreuna in camera.

ATENTIE ! La starter, medium si master aceasta e faza a doua a turneului. Castigatorii acestei faze vor juca daca se strang minim 10 echipe cu castigatorii fazei din ianuarie.

Acestia sunt : 
-la starter : Valentin Mantu/ Oprea Corina
-la medium : Alin Poalelungi / Necula Carmen
-la master : Song Kyoungmin / Iordanescu Traian

In cazul in care nu se strang 10 echipe la aceste niveluri castigatorii de acum impreuna cu cei din ianuarie vor intra intr-o grupa cu castigatorii unei alte editii  care va completa numarul de echipe pana la 16. 

La expert si stelar premiul se va acorda direct daca vor fi 16 echipe, daca nu, se vor organiza editii succesive pana se va strange un total de 16 echipe pe toate editiile.

Daca tabloul va fi intre 8 si 16 echipe locul 1 va juca cu echipa castigatoare de la un al doilea turneu similar la respectivul nivel ( cu conditia ca si la acest al doilea turneu sa fie minim 8 echipe) o mare finala in care cele doua echipe castigatoare ale celor doua turnee vor juca intre ele pentru a stabili cine merge la Paris Bercy. Pierzatorul acestei finale va primii 130 de lei in cosul virtual, adica echivalentul premiului de la locul 2 la un tablou de 16. 

Daca tabloul va fi intre 4 si 7 echipe, se vor mai organiza alte 2 sau 3 turnee similare urmand ca cele 3 sau 4 echipe castigatoare sa joace intre ele intr-o grupa finala fara sa plateasca taxa de inscriere, urmand ca echipa invingatoare a acelei grupe sa primeasca pachetul Paris Bercy. Locul 2 in acea grupa va primi 130 de lei/echipa in cosul virtual, adica atat cat este premiul la locul 2 la un tablou de 16 echipe. 

Daca o echipa declara W.O. atunci meciul respectiv se va considera pierdut cu 6-0, 6-0 de catre echipa care a declarat WO. 


 

 Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Manea Florin / Panturu Radu3-06-141-28
Brener Octavian / Florian Alexe2-12-219-15
Dumitrescu Vlad / Alexandru Dan-Marius1-23-228-19
Vasile Nita / Florin Dumitru0-30-610-36
Manea Florin / Panturu Radu      6-3 6-2
          07-03 Luni 20:00, Dinamo
Vasile Nita / Florin Dumitru
Brener Octavian / Florian Alexe      2-6 5-7
          06-03 Duminica nu inainte de 18:00, Dinamo
Manea Florin / Panturu Radu
Manea Florin / Panturu Radu      6-4 3-6 7-6
          05-03 Sambata nu inainte de 12:00, Dinamo
Dumitrescu Vlad / Alexandru Dan-Marius
Vasile Nita / Florin Dumitru      1-6 1-6
          04-03 Vineri 20:30, Dinamo
Brener Octavian / Florian Alexe
Dumitrescu Vlad / Alexandru Dan-Marius      6-1 6-2
          06-03 Duminica nu inainte de 15:00, Dinamo
Vasile Nita / Florin Dumitru
Dumitrescu Vlad / Alexandru Dan-Marius WO
          08-03 Marti 19:00, Dinamo
Brener Octavian / Florian Alexe