Stelar
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Castigatorul va juca cu d-l J-C Abry care a castigat turneul Bercy din februarie si cu castigatorul etapei 3 Bercy ce va avea loc in aprilie pentru a stabili cine merge la Paris Bercy Masters. Va multumim!

Cazarea la Paris va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare. Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Chiper Lucian3-04-024-8
Jean Christophe Abry2-12-216-17
Vlad Radu Grigore1-20-49-24
Alin Constantin Haita0-30-00-0
Chiper Lucian     WO
          20-03 Duminica 10:00, Tracia
Alin Constantin Haita
Vlad Radu Grigore     3-6 1-6
          19-03 Sambata 14:00, Clubul Parlamentarilor
Chiper Lucian
Chiper Lucian     6-0 6-4
          22-03 Marti nu inainte de 20:30, Dinamo
Jean Christophe Abry
Alin Constantin Haita WO Vlad Radu Grigore
Jean Christophe Abry     WO
          19-03 Sambata 14:00, Clubul Parlamentarilor
Alin Constantin Haita
Jean Christophe Abry     6-2 6-3
          17-03 Joi 19:00, Dinamo
Vlad Radu Grigore