Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Premiile sunt aceleasi indiferent de numarul de echipe inscrise, singura conditie este sa se stranga minim 2 echipe. Se va face tablou eliminatoriu si la 2, 3, 4, 5 sau 6 echipe:
 
Locul 1: cupe + participare gratis* la turneul final din 29-30 octombrie la care vor participa cele 8 echipe castigatoare ale celor 8 turnee din ROMA Series (in sistem 2 grupe de 4 cu 3 meciuri garantate si cu premiu excursie la ROMA 2017 - cazare, avion si intrarea la Turneul Masters de la ROMA).

* Daca se strang doar 2, 3, 4, 5 sau 6 echipe -  echipa castigatoare va trebuie sa plateasca o taxa de 180 de lei/echipa pentru a participa la turneul final. Daca se strang minim 7 echipe, atunci participarea la turneul final este gratis.

** Daca o echipa castiga de doua sau de mai multe ori un turneu din aceasta serie, va primi cate o taxa gratis pentru fiecare victorie suplimentara. 
 

                  
                  
     (1) Iordanescu Traian /
Song Kyoungmin
            
                  
         
03-04 Duminica 10:00
Dinamo  
7-6 6-7 11-9
(1) Iordanescu Traian /
Song Kyoungmin
        
  Radu Cauc /
Traian Radu
                
     
02-04 Sambata nu inainte de 12:00
Dinamo  
6-3 7-6
Radu Cauc /
Traian Radu
            
  Andu Jinga /
Jinga Gabriel
           
05-04 Marti 20:00
Dinamo  
6-3 6-3
(2) Panturu Radu /
Manea Florin
    
                  
                  
     (2) Panturu Radu /
Manea Florin
            
                  
         
04-04 Luni 20:30
Dinamo  
7-5 6-2
(2) Panturu Radu /
Manea Florin
        
  Petre Adrian /
Stoicea Razvan
                
     
03-04 Duminica nu inainte de 19:00
Dinamo  
6-3 6-4
Petre Adrian /
Stoicea Razvan
            
  Munteanu Constantin /
Nicolae Socarici