Master
1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Tablou de minim 16 echipe:

Locul 1: bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Londra (zbor low-cost) + cazare doua nopti (o camera twin pentru echipa castigatoare)  + bilet de intrare la Barclays Tour Finals + CUPA MARE + diploma;

Locul 2: medalii + 130 de lei in cosul virtual (65 de lei de jucator).


Cazarea la Londra va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati impreuna in camera.

ATENTIE ! La medium si master aceasta este faza a treia a turneului. Castigatorii acestei etape vor juca cu campionii primelor 2 etape:

Acestia sunt : 
-la medium : Alin Poalelungi / Necula Carmen si Traian Radu/ Radu Cauc
-la master : Song Kyoungmin / Iordanescu Traian si Florin Manea / Radu Panturu

La Starter aceasta este a doua etapa. Castigatorii acestei etape vor juca cu campionii primei etape (Valentin Mantu / Oprea Corina) daca in total in cele 2 etape s-au strans 16 echipe. Daca nu se strang 16 echipe, se va organiza o a treia etapa. 

La expert si stelar premiul se va acorda direct daca vor fi 16 echipe, daca nu, se vor organiza editii succesive pana se va strange un total de 16 echipe pe toate editiile.

Daca tabloul va fi intre 8 si 16 echipe locul 1 va juca cu echipa castigatoare de la un al doilea turneu similar la respectivul nivel (cu conditia ca si la acest al doilea turneu sa fie minim 8 echipe) o mare finala in care cele doua echipe castigatoare ale celor doua turnee vor juca intre ele pentru a stabili cine merge la Paris Bercy. Pierzatorul acestei finale va primii 130 de lei in cosul virtual, adica echivalentul premiului de la locul 2 la un tablou de 16. 

Daca tabloul va fi intre 4 si 7 echipe, se vor mai organiza alte 2 sau 3 turnee similare urmand ca cele 3 sau 4 echipe castigatoare sa joace intre ele intr-o grupa finala fara sa plateasca taxa de inscriere, urmand ca echipa invingatoare a acelei grupe sa primeasca pachetul Paris Bercy. Locul 2 in acea grupa va primi 130 de lei/echipa in cosul virtual, adica atat cat este premiul la locul 2 la un tablou de 16 echipe. 

Daca o echipa declara W.O. atunci meciul respectiv se va considera pierdut cu 6-0, 6-0 de catre echipa care a declarat WO. 


 

                   
                  
     (1) Dumitrescu Vlad /
Alessandro Tiso
            
                  
         
11-04 Luni nu inainte de 21:00
ATH Herastrau
6-4 6-2
Dan Catalin Gradinaru /
Tiberiu Marinescu
        
  Dan Catalin Gradinaru /
Tiberiu Marinescu
                
     
10-04 Duminica nu inainte de 17:00
Arcul de Triumf  
6-1 6-2
Dan Catalin Gradinaru /
Tiberiu Marinescu
            
  Alexandru Dan Iulian Teodorescu /
Matei Teodorescu
           
22-04 Vineri nu inainte de 20:30
AT Herastrau  
6-1 6-3
Dan Catalin Gradinaru /
Tiberiu Marinescu
    
                  
                  
     (2) Penciu Florian /
Silviu Ulici
            
                  
         
10-04 Duminica nu inainte de 14:00
Arcul de Triumf  
6-4 6-2
Mihai Tudor /
Voinoveanu Viorel
        
  Andu Jinga /
Jinga Gabriel
                
     
09-04 Sambata 11:00
Dinamo  
2-6 6-3 6-1
Mihai Tudor /
Voinoveanu Viorel
            
  Mihai Tudor /
Voinoveanu Viorel