Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Premii tablou de minim 16 jucatori:

Locul 1: bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Paris (Blue Air sau Wizz Air) + cazare doua nopti (impreuna cu invingatorul de la alt nivel de joc)  + bilet intr-una din zilele de la Masters Paris Bercy + CUPA MARE + diploma; pentru cei care nu se pot deplasa la Paris se poate oferi un voucher Tenis Axyall de 1200 RON.  Premiul nu este transferabil unei alte persoane. 

Locul 2: diploma + CUPA MEDIE + 130 de lei in cosul virtual

Locul 3 si 4:  medalie + 65 de lei in cosul virtual

LA STELAR: castigatorul va juca cu d-l J-C Abry sau Lucian Chiper pentru a stabili cine merge la Paris Bercy Masters. Va multumim!

Cazarea la Paris va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare. 

Daca se strang intre 7 si 16 jucatori la un nivel, vom mai organiza ulterior un turneu similar la acel nivel urmand ca cei doi castigatori ai celor 2 turnee sa joace intre ei pentru a vedea cine merge la Paris.                  
 (1) Alessandro Tiso                
     
13-05 Vineri nu inainte de 21:00
Tracia   
7-5 6-4
(1) Alessandro Tiso
            
 JUNG Jihun                
         
14-05 Sambata nu inainte de 19:00
Tracia   
7-6 6-7 6-1
(1) Alessandro Tiso
        
 Dragnea Cristi                
     
13-05 Vineri 11:00
Tracia   
4-6 6-4 7-5
Dragnea Cristi
            
 Daniel Grava           
15-05 Duminica nu inainte de 18:00
Hard Work   
7-6 3-6 6-4
Mihai Tudor
    
                  
 (2) Madalin Enescu                
     
13-05 Vineri nu inainte de 13:00
Tracia   
6-0 6-3
Moisescu Gabriel
            
 Moisescu Gabriel                
         
14-05 Sambata nu inainte de 19:00
Hard Work   
6-1 6-0
Mihai Tudor
        
 Pantazi Marius                
     
13-05 Vineri 19:00
Hard Work   
WO
Mihai Tudor
            
 Mihai Tudor