Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Premiile sunt aceleasi indiferent de numarul de echipe inscrise, singura conditie este sa se stranga minim 2 echipe. Se va face tablou eliminatoriu si la 2, 3, 4, 5 sau 6 echipe:
 
Locul 1: cupe + participare gratis* la turneul final din perioada 25 august - 2 septembrie la care vor participa cele 8 echipe castigatoare ale celor 8 turnee din MADRID Series (in sistem 2 grupe de 4 cu 3 meciuri garantate si cu premiu excursie la MADRID 2017 - cazare, avion si intrarea la Turneul Masters de la MADRID).

* Daca se strang doar 2, 3, 4, 5 sau 6 echipe -  echipa castigatoare va trebuie sa plateasca o taxa de 180 de lei/echipa pentru a participa la turneul final. Daca se strang minim 7 echipe, atunci participarea la turneul final este gratis.
 
  • 8 turnee de-a lungul anului cu taxa de 65 de lei si fara premii – castigatorii urmand sa se califice la un turneul final ce va avea loc in perioada 25 august - 2 septembrie 2016 intr-un format de 2 grupe de 4 echipe unde premiul cel mare va fi o excursie la Turneul Masters de la Madrid in 2017 ( zbor + cazare 2 nopti + bilet de intrare pentru o zi).
  • Daca o echipa castiga de 2 ori un astfel de turneu, a doua oara echipa finalista este cea care se califica la turneul final, iar echipa care a castigat a doua oara primeste o taxa gratis in cos. Daca intr-o finala de astfel de turneu ambele echipe au castigat inainte un astfel de turneu,  se va califica echipa din semifinale care a pierdut cel mai strans in semifinale ( setaveraj, gameaveraj, durata a meciului) si asa mai departe. Echipa ce a castigat a doua oara un astfel de turneu, va primi o taxa gratis in cosul virtual. 

  • Daca un jucator nu va putea participa la turneul de la final de an, va fi invitata echipa finalista a turneului pe care el l-a castigat.  Daca echipa finalista a respectivului turneu e deja calificata la turneul final, va fi invitata echipa semifinalista care a pierdut cel mai strans in semifinale ( setaveraj, gameaveraj, durata a meciului), daca ambele echipe semifinaliste sunt calificate la turneul final va fi invitata echipa sfert finalista care a pierdut cel mai strans in semifinale ( setaveraj, gameaveraj, durata a meciului) si asa mai departe. Daca un jucator castiga de doua ori cu parteneri diferiti, isi va alege cu    care partener doreste sa joace la turneul fiinal, iar celalalt partener va primi o taxa gratis in cos.


Red Group
Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Brener Alexandru / Brener Octavian2-04-024-12
Iordanescu Traian / Nelu Pilaf1-12-219-16
Matei Teodorescu / Alexandru Dan Iulian Teodorescu0-20-49-24
Matei Teodorescu / Alexandru Dan Iulian Teodorescu      1-6 4-6
          16-07 Sambata 18:00, Tracia
Brener Alexandru / Brener Octavian
Brener Alexandru / Brener Octavian      6-3 6-4
          15-07 Vineri nu inainte de 20:00, Hard Work
Iordanescu Traian / Nelu Pilaf
Iordanescu Traian / Nelu Pilaf      6-2 6-2
          17-07 Duminica nu inainte de 10:00, Tracia
Matei Teodorescu / Alexandru Dan Iulian Teodorescu
Blue Group
Clasament GrupaW-LSeturiGame-uri
Adrian Badalan / Constantin Baicu2-02-118-18
Grigoriu Laurentiu / Catalin Serbanescu1-11-218-18
REZERVA Cinci / Qualifier 10-20-00-0
Grigoriu Laurentiu / Catalin Serbanescu WO REZERVA Cinci / Qualifier 1
REZERVA Cinci / Qualifier 1 WO Adrian Badalan / Constantin Baicu
Adrian Badalan / Constantin Baicu      6-4 2-6 10-8
          14-07 Joi 20:30, Hard Work
Grigoriu Laurentiu / Catalin Serbanescu