Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Premiile sunt aceleasi indiferent de numarul de echipe inscrise, singura conditie este sa se stranga minim 2 echipe. Se va face tablou eliminatoriu si la 2, 3, 4, 5 sau 6 echipe:
 
Locul 1: cupe + participare gratis* la turneul final din perioada 25 august - 2 septembrie la care vor participa cele 8 echipe castigatoare ale celor 8 turnee din MADRID Series (in sistem 2 grupe de 4 cu 3 meciuri garantate si cu premiu excursie la MADRID 2017 - cazare, avion si intrarea la Turneul Masters de la MADRID).

* Daca se strang doar 2, 3, 4, 5 sau 6 echipe -  echipa castigatoare va trebuie sa plateasca o taxa de 180 de lei/echipa pentru a participa la turneul final. Daca se strang minim 7 echipe, atunci participarea la turneul final este gratis.
 
  • 8 turnee de-a lungul anului cu taxa de 65 de lei si fara premii – castigatorii urmand sa se califice la un turneul final ce va avea loc in perioada 25 august - 2 septembrie 2016 intr-un format de 2 grupe de 4 echipe unde premiul cel mare va fi o excursie la Turneul Masters de la Madrid in 2017 ( zbor + cazare 2 nopti + bilet de intrare pentru o zi).
  • Daca o echipa castiga de 2 ori un astfel de turneu, a doua oara echipa finalista este cea care se califica la turneul final, iar echipa care a castigat a doua oara primeste o taxa gratis in cos. Daca intr-o finala de astfel de turneu ambele echipe au castigat inainte un astfel de turneu,  se va califica echipa din semifinale care a pierdut cel mai strans in semifinale ( setaveraj, gameaveraj, durata a meciului) si asa mai departe. Echipa ce a castigat a doua oara un astfel de turneu, va primi o taxa gratis in cosul virtual. 

  • Daca un jucator nu va putea participa la turneul de la final de an, va fi invitata echipa finalista a turneului pe care el l-a castigat.  Daca echipa finalista a respectivului turneu e deja calificata la turneul final, va fi invitata echipa semifinalista care a pierdut cel mai strans in semifinale ( setaveraj, gameaveraj, durata a meciului), daca ambele echipe semifinaliste sunt calificate la turneul final va fi invitata echipa sfert finalista care a pierdut cel mai strans in semifinale ( setaveraj, gameaveraj, durata a meciului) si asa mai departe.
       Daca un jucator castiga de doua ori cu parteneri diferiti, isi va alege cu    care partener doreste sa joace la turneul fiinal, iar                celalalt partener va primi o taxa gratis in cos.


                                
                                
       (1) Iordanescu Traian /
Nelu Pilaf
                        
                                
             
20-08 Sambata nu inainte de 10:00
Tracia  
6-2 1-6 7-5
(1) Iordanescu Traian /
Nelu Pilaf
                  
  Pavel Marian /
Mihai Gusa
                              
       
18-08 Joi nu inainte de 10:00
Hard Work  
6-3 4-6 10-8
Pavel Marian /
Mihai Gusa
                        
  Oprea Sorin /
Stelian Lapusca
                              
                   
28-09 Miercuri 20:00
Academia de tenis ENACHE HERASTRAU  
4-6 6-3 10-8
(1) Iordanescu Traian /
Nelu Pilaf
            
                                
        Tudor Catalin /
Otero Alfonso
                        
                                
             
23-08 Marti nu inainte de 20:00
Hard Work  
6-1 6-3
Tudor Catalin /
Otero Alfonso
                  
                                
        Marcu Vlad /
Alin Poalelungi
                        
                               
                                
                                
       (2) Traian Radu /
Radu Cauc
                        
                                
             
19-08 Vineri nu inainte de 21:30
Hard Work  
6-1 6-4
Iacob Adrian /
Stoicea Razvan
                  
                                
        Iacob Adrian /
Stoicea Razvan
                        
                                
                   
21-08 Duminica 12:00
Hard Work  
6-4 6-3
Lacatusu Stefan Andrei /
Bogdan Catanescu
            
                                
        Voinoveanu Viorel /
Mihai Tudor
                        
                                
             
20-08 Sambata nu inainte de 20:00
Hard Work  
7-5 6-4
Lacatusu Stefan Andrei /
Bogdan Catanescu
                  
                                
        Lacatusu Stefan Andrei /
Bogdan Catanescu