Medium
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Va fi o serie de 3 turnee intitulata Tenis Shop Series. Cei trei castigatori de la fiecare nivel vor castiga un voucher de 400 de lei Tenis Shop ( www.tenisshop.ro ), respectiv 200 de lei, respectiv 100 de lei in functie de marimea tabloului castigat. Voucherul de 400 va reveni celui ce a castigat cel mai mare tablou din cele trei de la nivelul repectiv si tot asa. Daca, la un anumit nivel de joc, vor fi doi castgatori care au castigat tablouri la fel de mari ca marime, atunci cel care a pierdut cele mai putine seturi, respectiv game-uri va fi declarat castigator. 

Pentru a fi acordate aceste premii, este necesar ca la fiecare din cele trei turnee tablourile sa fie de minim 8 jucatori. 

Daca tabloul este mai mic de 8 jucatori, atunci se vor organiza turnee cu premii normale la acele niveluri de joc. 

Tenis Shop si Competitii-Sportive.ro va doresc succes!

 

                  
                  
     (1) Catalin Mititelu            
                  
         
26-11 Sambata nu inainte de 18:00
ARCUL DE TRIUMF   
7-5 6-0
(1) Catalin Mititelu
        
 Bogdan Buchman                
     
24-11 Joi 21:30
ARCUL DE TRIUMF   
6-3 6-1
Bogdan Morosan
            
 Bogdan Morosan           
27-11 Duminica nu inainte de 14:00
ARCUL DE TRIUMF   
2-6 6-4 7-6
(1) Catalin Mititelu
    
                  
 (2) Daniel Stoleru                
     
25-11 Vineri nu inainte de 21:00
DINAMO   
WO
(2) Daniel Stoleru
            
 Ioan Paraschiv                
         
26-11 Sambata nu inainte de 20:00
ARCUL DE TRIUMF   
6-1 7-6
(2) Daniel Stoleru
        
 Ivan Costin                
     
25-11 Vineri 10:00
DINAMO   
6-2 2-6 6-3
Sutu Florian
            
 Sutu Florian