Stelar
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:

Premii la tablou de 16:

Locul 1: bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Londra (Blue Air sau Wizz Air sau Ryan Air) + cazare doua nopti (impreuna cu invingatorul de la alt nivel de joc)  + bilet cu acces o zi intreaga la meciurile din grupele turneului campionilor ATP + CUPA MARE; pentru cei care nu se pot deplasa la Londra se pot oferi 720 de RON in cosul virtual sau voucher Wilson de 1200 de RON. Premiul nu este transferabil unei alte persoane. Pentru persoanele insotitoare nu putem achizitiona bilete de avion sau de meci, respectiv cazare. 

Locul 2: CUPA MEDIE + 130 de lei in cosul virtual.

Locul 3 si 4: medalie + 65 de lei in cosul virtual

Cazarea la Londra va fi in camera dubla twin la 3 stele, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare. 

Daca vor fi mai putin de 16 jucatori, atunci castigatorul nu va primi cupa, urmand sa primeasca o cupa, mare sau mica, in functie de castigarea sau pierderea unei finale mari ce se va disputa intre el/ea si castigatorul unui al doilea turneu Barclays ce se va desfasura in februarie. In acest caz, finalistul de la acest turneu, va primi o medalie si 65 de lei in cosul virtual, adica premiul corespunzator locului 3 daca ar fi fost un tablou de 16. 

La Stelar castigatorul va juca cu J-C Abry care a castigat prima etapa din toamna. 

Daca un jucator castiga 2 astfel de turnee i se va acorda un voucher Wilson de 1200 de ron in locul pachetului Barclays  caci acest pachet nu e transferabil pe numele altei persoane.


 

                  
 (1) Alessandro Tiso                
     
14-01 Sambata nu inainte de 16:00
DINAMO   
6-2 6-2
Buciu Decebal
            
 Buciu Decebal                
         
15-01 Duminica nu inainte de 19:30
DINAMO   
6-7 6-3 6-4
Pena Sorin
        
 LOLA SORIN                
     
14-01 Sambata nu inainte de 21:00
TRACIA   
6-0 2-1 ab
Pena Sorin
            
 Pena Sorin           
17-01 Marti 21:00
DINAMO   
6-3 6-3
Bogdan Ivanescu
    
                  
 (2) Cristian Paul                
     
14-01 Sambata nu inainte de 18:00
DINAMO   
6-4 6-4
Jinga Gabriel
            
 Jinga Gabriel                
         
15-01 Duminica nu inainte de 15:00
DINAMO   
4-6 7-5 6-0
Bogdan Ivanescu
        
 Bogdan Ivanescu                
     
14-01 Sambata nu inainte de 19:00
TRACIA   
7-6 6-1
Bogdan Ivanescu
            
 Mitea Ionut